Roos Moggré vreest niet voor terugkeer Jojanneke

Roos Moggré vreest niet voor de terugkeer van Jojanneke van den Berge bij het programma EenVandaag. Dat heeft ze laten weten op NPO Radio 2. Moggré vertrekt na vier jaar als presentatrice van WNL’s Goedemorgen Nederland om bij EenVandaag in te vallen voor Van den Berge. Over zes maanden keert zij echter weer terug van haar zwangerschapsverlof. “Ja, die komt weer terug. In principe heb ik een contract voor een half jaar en dan kijken we verder“, zegt de presentatrice.

Het lijkt een onzeker vooruitzicht. ” Maar ja, de afgelopen jaren had ik ook al losse contacten. Zo gaat het een beetje in de mediawereld, dus we zien het wel.

Gaat ze dan weer terug naar WNL? “Ja, of ik ga gewoon biertappen in de kroeg of zo. Ik weet het niet, ha ha. Het kan allemaal.”

Het lijkt er de laatste op alsof WNL leegloopt. Recentelijk vertrok ook Leonie ter Braak al bij het programma. “Ik denk vooral dat je zo’n ochtendshift niet eindeloos kunt blijven doen. Leonie is natuurlijk ook net weg. Ze deed het nog langer dan ik: vijf jaar. Zij vond het ook tijd om te gaan.”

Het is toch wel pittig zo’n ritme. Dat moet je gewoon niet te lang doen, vind ik. Ik ben sowieso ook meer een avondmens.”

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen