Roos Moggré vreest niet voor terugkeer Jojanneke

Geplaatst op Sun 11 Mar 2018 om 9:30

Roos Moggré vreest niet voor de terugkeer van Jojanneke van den Berge bij het programma EenVandaag. Dat heeft ze laten weten op NPO Radio 2. Moggré vertrekt na vier jaar als presentatrice van WNL’s Goedemorgen Nederland om bij EenVandaag in te vallen voor Van den Berge. Over zes maanden keert zij echter weer terug van haar zwangerschapsverlof. “Ja, die komt weer terug. In principe heb ik een contract voor een half jaar en dan kijken we verder“, zegt de presentatrice.

Het lijkt een onzeker vooruitzicht. ” Maar ja, de afgelopen jaren had ik ook al losse contacten. Zo gaat het een beetje in de mediawereld, dus we zien het wel.

Gaat ze dan weer terug naar WNL? “Ja, of ik ga gewoon biertappen in de kroeg of zo. Ik weet het niet, ha ha. Het kan allemaal.”

Het lijkt er de laatste op alsof WNL leegloopt. Recentelijk vertrok ook Leonie ter Braak al bij het programma. “Ik denk vooral dat je zo’n ochtendshift niet eindeloos kunt blijven doen. Leonie is natuurlijk ook net weg. Ze deed het nog langer dan ik: vijf jaar. Zij vond het ook tijd om te gaan.”

Het is toch wel pittig zo’n ritme. Dat moet je gewoon niet te lang doen, vind ik. Ik ben sowieso ook meer een avondmens.”

Foto: Avrotros
14 Reacties op “Roos Moggré vreest niet voor terugkeer Jojanneke”


 1. critikast

  Roos houdt van “losse contacten”! Ik meld me bij deze aan !

 2. anonymous

  Laat Jojanneke lekker wegblijven.

 3. Piet

  Ik zou wel eens een kijkje willen nemen thuis bij slons Jojanneke en slons Thijs.
  Ik denk dat het er 1 gore troep is.

 4. Marc

  Je hebt slecht, heel slecht en Roos Moggre.
  Zelfs auto cue lezen kan ze niet

 5. De Leukste Thuis

  Iedereen een goeie moggre gewenst !!

 6. SOLANGE

  Wie is Roos????

 7. arie

  Bij WNL was Roos de kakelkip, waar ik mij bijzonder aan geërgerd heb.
  Deze mevrouw is helemaal niks en voegt ook nits toe.

 8. PIEPKUIKEN

  Echt zonde van de ochtend- die kakelkippen- voegen echt nul komma nul toe!

 9. Edwin M

  Ik kijk zelden naar dat haastige ochtendprogramma, maar wat is deze dame slecht. Zijn er geen betere? Ik zou Catherine Keyl vragen, die kan dat nog 10 keer beter dan deze Roos en die andere kakelende kippen.

 10. achtmet

  Helemaal een afschuwelijk programma op de vroege morgen . Ee

 11. achtmet

  Een stelletje schreeuwende druktemakers .Bij twee minuten proberen te volgen gelijk afhaken !

 12. Opiniemaker

  Kan iemand de dienstdoende redacteur uitleggen dat er een verschil is tussen contacten en contracten. Roos heeft losse contracten. Gordon heeft losse contacten.

 13. Cees

  Ik kijk graag naar Goedemorgen Nederland, jammer dat ze weggaat. Ik wens haar veel succes

 14. Will van Bill

  Roos Moggré, wat een bloedmooie vrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.