Peter R. de Vries vindt kijkcijfers beetje laag

Peter R. de Vries is niet zo tevreden met de kijkcijfers van zijn nieuwe SBS 6-programma De Raadkamer. Dat liet de misdaadjournalist vrijdagavond weten in RTL Boulevard. De Vries begon zijn live talkshow donderdagavond met 548.000 kijkers (9 procent). Alhoewel hij weet dat dat voor SBS 6 best een prima score is, had hij zelf wel wat meer verwacht. “De kijkcijfers waren voor SBS-begrippen helemaal niet verkeerd, maar ik had toch stiekem gehoopt dat ze iets hoger waren“, laat hij weten.

De televisiepersoonlijkheid blijft echter optimistisch. “Aan de andere kant is dit een heel mooi startpunt om vanuit te gaan klimmen.”

Hoe vond hij het inhoudelijk? “Ik ben niet ontevreden maar ik leg de lat voor mijn eigen werk altijd hoog. Dan zie ik echt wel dingen die wel voor verbetering vatbaar zijn.

Bij Boulevard kon De Vries in elk geval rekenen op complimenten. “Ik vond het wel een leuk programma. Het was iets langzamer dan je zou verwachten op een zender als SBS, maar het had wel wat. Het was in een niche met goede gesprekken“, zei Luuk Ikink.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen