Arie Boomsma wordt vast gezicht RTL Boulevard

Na zijn compleet mislukte Net5-avontuur gaat Arie Boomsma een verband aan met RTL Boulevard, de ego-showrubriek van RTL 4. De presentator, die wat dat betreft erg goed zal gedijen tussen de Anna Nooshins en Ronald Molendijkjes van de Nederlandse televisievooravond, komt elke week een praatje houden over wat sinds het vertrek van Albert Verlinde het hoofdonderwerp van het programma is: lifestyle-ditjes-en-datjes. Binnen dat domein gaat Boomsma over zijn hobby praten: fitnessen.

Boomsma’s aankondiging volgt op een aantal eerdere gastoptredens in de showrubriek van Luuk Ikink. “Ik ga elke week langskomen om in de trends in de fitnesswereld en sportachtige items zoals dit te behandelen met jullie, dus jullie gaan me weer zien. Gezellig hè?“, legde hij gisterenavond uit.

De sterren van RTL Boulevard beaamden dat dat inderdaad gezellig gaat zijn. “Dan moeten we een ladder nemen om op te klimmen“, grapte Beau van Erven Dorens.

Veel kijkers vinden Arie Boomsma, de zoon van een dominee, niet te pruimen omdat hij vrij betweterig overkomt. Zijn toevoeging aan de showrubriek is saillant. RTL Boulevard ligt al een tijdje onder vuur, juist omdat iedereen zichzelf daar vrij belangrijk vindt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen