Memphis Depay doet Regilio Tuurtje in RTL Boulevard

Memphis Depay, voetballer en ijdeltuit, deed woensdagavond een Regilio Tuurtje in RTL Boulevard. Hij kan ineens geen Nederlandse volzinnen meer uitspreken. Dat was te zien in de rubriek op RTL 4. Depay voetbalt tegenwoordig in Frankrijk en daarom kan hij alleen nog maar half-Nederlands en half-Engels spreken, bleek toen Olcay Gulsen hem interviewde over één of andere schoen. “Dit is de most comfortable shoe dat ik ever… Sorry, dat ik af en toe Engels en Nederlands door elkaar haal.

Olcay Gulsen: “Dat komt door je vriendin denk ik, of niet?

Depay: “Nou, niet alleen door mijn vriendin. Ik speel natuurlijk in Frankrijk. Daar spreek ik geen Frans, maar Engels. Hij is super comfortabel. This is the most comfortable shoe in my collection.”

Het gênantste aan dit tv-fragment was dat hij comfortable compleet verkeerd uitsprak. Hij sprak ’table’ uit als het Engelse woord voor tafel, oftewel ‘comfortébel’. Dat nam Jeroen Kijk in de Vegte in de voice-over dan ook wel even op de hak.

Het interview verliep sowieso heel raar. “Hoe belangrijk vind je het dat je vrouw ook goed gekleed is?“, vroeg Olcay Gulsen.

Depay: “Ik zie dat je de hele tijd naar mijn vrouw gaat, man.

Gulsen: “Mag ik niet over haar praten?

Depay: “Je mag van mij over mijn vrouw praten.”

Gulsen: “Je hebt een heel leuke, knappe vriendin, dus ik was benieuwd.”

Depay: “Je weet hoe ze eruitziet, maar is het belangrijk hoe ze zelf eruit wil zien?

Waarom verliep dit zo stroef? Gulsen aan de desk: “Nou, eerlijk: ik had er heel veel zin in. Ik was zelfs te vroeg in de winkel. Ik dacht: we gaan een leuk interview doen en het vooral hebben over die leuke nieuwe schoen. Ik weet niet wat er gebeurde, misschien lag het aan mij, misschien aan Memphis, maar we hadden gewoon niet een klik ofzo.”

Luuk Ikink: “Was hij dan misschien zenuwachtig?

Gulsen: “Nou, ik had het er met Peter (R. de Vries, Boulevard-medewerker die overal verstand van heeft, red.) over en die zei: ‘Je weet ook niet wat er op zo’n dag gebeurt, misschien heeft die jongen het druk, dus is hij onvoorbereid of wist hij niet dat hij een interview had.’

Hij was ook niet onaardig hoor, maar het was gewoon ongemakkelijk.Ik was eigenlijk te privé geïnteresseerd en daar raakte hij op een gegeven moment een beetje geïrriteerd over, maar all is good, zoals Memphis het zou zeggen.

Het item kunt u bekijken op de website van RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen