‘Kinderwens Eva Jinek was bij ingewijden bekend’

Eva Jinek veroorzaakte maandag behoorlijk wat reuring met de bekendmaking van haar zwangerschap. Ze presenteert een van de prominentste programma’s op televisie en critici suggereren dat een baby mogelijk wel een bom onder Jinek kan leggen. Volgens De Telegraaf wisten ingewijden echter al langer dat de presentatrice op een eigen kind aasde. “Dat Eva, gisteren niet bereikbaar voor commentaar, een kinderwens had, was ingewijden al langer duidelijk“, is te lezen.

De vriend van Jinek is tv-producent Dexter van der Voorn. Ze leerde hem kennen tijdens de opnames van De Verenigde Staten van Eva. “Tijdens die reizen moet onderweg de vlam zijn overgeslagen. Daarmee kwam eindelijk rust in het leven van de alom bewonderde Eva“, aldus de krant.

Ook De Telegraaf wijst op mogelijk gevolgen voor de talkshow Jinek. “Eva lichtte ook haar tv-bazen in, want het mag duidelijk zijn dat het vrolijke nieuws wel gevolgen heeft voor het verloop van haar tv-seizoen.”

De volgende serie afleveringen van Jinek staat gepland van maandag 4 juni tot en met vrijdag 21 september. “Het gaat niet de hele zomer lukken“, verwacht De Telegraaf.

Lees ook: Boulevard-sterren discussiëren over toekomst Jinek (vandaag)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen