Geen eigen tv-programma voor homoboer Willem

Willem Beekman, die in 2012 als eerste homoboer meedeed aan ’s lands grootste tv-hit Boer Zoekt Vrouw, wordt weliswaar wederom zijdelings gevolgd voor een webserie van het programma, maar krijgt geen eigen reeks op tv. Dat vertelt hij in gesprek met de Party. Aangezien Willem nog steeds single is mocht hij, net als wat andere oud-kandidaten, een nieuwe oproep plaatsen op de BZV-site. Het vervolgtraject is exclusief online te zien. “Er komt dus geen apart tv-programma uit voort.

Er is ook lang niet zo veel budget voor de webserie als voor het programma op NPO 1, benadrukt de homoboer. “Het is dus niet zo dat ik op speeddate ga of, net als in Boer Zoekt Vrouw, mannen bij mij thuis uitnodig voor een logeerweek“, zegt hij in de Party.

Dit keer is het kleinschaliger, aldus Willem. “Veel initiatief zal nu vanuit mezelf moeten komen. Yvon Jaspers helpt mij niet meer bij mijn zoektocht.

Hoe vindt hij het dat er nu weer mensen brieven naar hem schrijven? “Ik zit nu, weliswaar op minder hoog niveau, in zo’n zelfde periode. Ik ben nieuwsgierig wie er gaat reageren, of er überhaupt reacties komen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen