Geen eigen tv-programma voor homoboer Willem

Geplaatst op Tue 13 Mar 2018 om 13:15

Willem Beekman, die in 2012 als eerste homoboer meedeed aan ‘s lands grootste tv-hit Boer Zoekt Vrouw, wordt weliswaar wederom zijdelings gevolgd voor een webserie van het programma, maar krijgt geen eigen reeks op tv. Dat vertelt hij in gesprek met de Party. Aangezien Willem nog steeds single is mocht hij, net als wat andere oud-kandidaten, een nieuwe oproep plaatsen op de BZV-site. Het vervolgtraject is exclusief online te zien. “Er komt dus geen apart tv-programma uit voort.

Er is ook lang niet zo veel budget voor de webserie als voor het programma op NPO 1, benadrukt de homoboer. “Het is dus niet zo dat ik op speeddate ga of, net als in Boer Zoekt Vrouw, mannen bij mij thuis uitnodig voor een logeerweek“, zegt hij in de Party.

Dit keer is het kleinschaliger, aldus Willem. “Veel initiatief zal nu vanuit mezelf moeten komen. Yvon Jaspers helpt mij niet meer bij mijn zoektocht.

Hoe vindt hij het dat er nu weer mensen brieven naar hem schrijven? “Ik zit nu, weliswaar op minder hoog niveau, in zo’n zelfde periode. Ik ben nieuwsgierig wie er gaat reageren, of er überhaupt reacties komen.

Foto: KRO-NCRV
7 Reacties op “Geen eigen tv-programma voor homoboer Willem”


 1. zalbe hijlstra

  iets voor GORDEN???

 2. Yvon

  Nu wel genoeg over Willem gehoord.Ook over Gordon.Beiden niet interessant voor een tv-programma.

 3. achtmet

  We hebben meer dan voldoende zogenaamde ”dames ofwel heren ” nog meer gegiebel en andere ongein . Geer en goor ,paula de l ,marietje H ,EN ZOVOORT !

 4. Woodstock

  Wat wen cage title van MC. Lekker kortzichtig blijven hoor MC.

 5. John

  En waarom ook? gaan we iedereen die in een programma op zoek is geweest naar liefde, geld, buitenhuisje ect. gelijk maar een eigen programma toewijzen?

  Wat een armoe is het tegenwoordig toch op de Tv en dan raar opkijken dat iedereen richting Netflix vertrekt. Van de huidige jeugd kijkt vrijwel niemand meer lineaire programmering en- bij het volwassen worden van deze groep- hebben de omroepen de giga uitdaging om überhaupt nog kijkers te trekken.

 6. Geert

  Homoboer Willem moet blij zijn dat hij een keer heeft meegedaan in een tv programma, dat was meer dan genoeg. Op een of andere manier denken die gasten dat ze daarna een ster zijn op tv. Doe toch normaal Willem, kijk even in de spiegel en zeg dan hardop, ik ben totaal ongeschikt en ik ga weer boeren.

 7. Marko Jablan

  Ja, John (14.03.2018 7:15) om die armoede te bestrijden moeten we eerst flink klagen bij de regering over het budget voor de staatsomroep, dan pas gaat het omhoog en heb je kans, dat Nederland betere programma’s krijgt.
  Maar als het je troost: in Oost-Europa is het nog veel erger qua aanbod, zowel publiek als commercieel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.