‘Jinek straks op tv met wallen en lekkende borsten’

Het is onzin dat Eva Jinek haar talkshow niet zou kunnen combineren met een baby. Wel zit ze straks waarschijnlijk met wallen en lekkende borsten aan tafel. Dat zegt ervaringsdeskundige en tv-kenner Angela de Jong in het AD. Critici denken dat Jinek over haar hoogtepunt heen is nu ze een kind gaat baren, maar De Jong denkt daar anders over. “Wat is nu helemaal het probleem? Als alles verloopt zoals het hoort, is een vrouw er vier maanden niet en keert ze daarna gewoon weer terug.”

Jinek zit straks gewoon weer op haar vertrouwde plekje. “Hooguit wat vermoeider en met lekkende borsten, maar veel rijker als mens.

Voor NPO 1 is het nauwelijks een probleem, aangezien ze een tijdslot deelt met Jeroen Pauw. “De NPO is er al met een beetje herschikken van het schema van Jeroen Pauw“, zegt ze. “Laten we het verder niet groter maken dan het is. Er is een vrouw zwanger, dat is geweldig, en de rest komt wel.”

De Jong denkt wel dat Jinek rekening moet houden met showbizzpers die nu gaan volgen of ze het allemaal wel trekt. “Er zal bij Boulevard en Shownieuws heus weleens geroddeld worden over een vermoeide blik of wallen. Dát hoort er nu eenmaal ook bij als BN’er.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen