Irene Moors-show Vet Fit valt razendsnel af: -30 procent

SBS 6 hoopte heel Nederland op te zwepen om af te vallen met de grote dinsdagshow Vet Fit, waarin BN’ers de strijd aangaan met de kilo’s, maar niets is minder waar. Wat wél snel vermagert zijn de kijkcijfers van het programma van Irene Moors. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vet Fit begon vorige week al dramatisch met 348.000 kijkers (5,5 procent), maar nu stort de score in tot 242.000 kijkers (3,9 procent). Dat is een afname van het kijkersaantal van 30 procent.

Het is vooral een groot drama voor Irene Moors, die bij SBS 6 eigenlijk helemaal niet zo’n publiekstrekker blijkt. Het programma erna, De Perfecte Vraag, is ook van Moors en trok ook nauwelijks kijkers: daar keken 299.000 mensen (5,2 procent) naar.

Het is te hopen voor Moors dat er toch nog een hitje haar kant op komt, want anders zal het snel gedaan zijn met haar carrière bij SBS 6.

Overigens lijkt Nederland sowieso niet bepaald warm te lopen voor dikke televisie. Curvy Supermodel, het suikerspinnenzusje van Holland’s Next Top Model, is een kijkcijferdrama op de maandagavond van RTL 5.

Lees ook: SBS 6 moddert door: BN’er-afvalshow stelt teleur (vorige week)

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen