Radio 538 gooit roer om: nieuwe programmering

Het roer gaat behoorlijk om bij Radio 538. De zender komt doordeweeks met nieuwe shows in de ochtend én de avond, en Wietze de Jager krijgt een weekendshow. Dat heeft de zender laten weten. Evers Staat Op (6-10 uur), Frank Dane (12-14 uur), Mark Labrand (14-16 uur) en De Coen en Sander Show (16-19) blijven vaste waarden, maar de slots 10 tot 12 uur en 19 tot 22 uur worden vernieuwd. Daar zijn straks Ivo van Breukelen en Barend van Deelen op te horen.

Het betekent ook dat de terugkeer van Wietze de Jager niet op een prominent doordeweeks slot zal zijn. Hij krijgt de weekendshow: op zaterdag en zondag van 12 tot 15 uur. “Ik ben trots dat ik vanaf nu onderdeel ben van het 538-team. Ik kan niet wachten om on air te gaan en radio te maken“, zegt hij.

De Jager is blij met het weekendslot. “Het is bijzonder omdat iedereen een ander weekendritme heeft; van uitslapen en boodschappen doen tot sporten of werken en van chillen tot compleet losgaan. Samen met Chris laat ik deze veelzijdigheid terugkomen in de items en onderwerpen van de show en draaien we veel toffe muziek. Het weekend leeft en dat laten we horen!”

Menno de Boer, radiodirector van 538, zegt: “Radio 538 zit barstensvol talent en dat valt met deze nieuwe programmering helemaal op z’n plek. Stuk voor stuk jocks die de hits van 538 centraal zetten, op hun eigen manier interactie aangaan en radio laten leven. Kortom, een topteam! Uiteraard blijven ‘Evers Staat Op’, ‘De Coen en Sander Show’ en Frank Dane te horen op de bekende tijdstippen.”

De rest van de avond, van 22 tot 00 uur, gaat straks naar Daniël Lippens.

De hele nieuwe programmering van 538 kunt u vinden op de 538-site.

Foto: 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen