Humberto Tan al hele week niet in kijkcijfer top 25

Nu Humberto Tan zijn ontslag bij RTL Late Night bekendgemaakt heeft, lijkt het erop dat de kijker het zinloos vindt om de talkshow een nieuwe kans te geven: inmiddels kijkt er bijna helemaal niemand meer naar de RTL 4-show. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tan presteert het nu om al de héle week niet in de dagelijkse kijkcijfer top 25 te verschijnen. Van maandag tot en met donderdag trok hij niet genoeg bekijks voor een plek in deze lijst, waar hij ooit continu in de top 15 stond.

Waar concurrent Jeroen Pauw avond aan avond genoteerd staat in de top 15, blijft Humberto Tan ongelooflijk ver achter. Vooral de uitzending van maandag deed het met 315.000 kijkers heel erg slecht.

Vanavond zal Humberto voor het eerst deze week weer een plekje in de kijkcijferlijst veroveren. Op vrijdag weet de kijker hem, na kijkcijferkanon The Voice Kids, nog wél te vinden.

RTL 4 gooit het over een andere boeg op de late avond. De kritiekloze Humberto Tan, die ruimhartig meewerkt aan de gehekelde RTL-propaganda, wordt in het najaar vervangen door Twan Huys.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen