Ivo Niehe vindt Jaïr ster genoeg: vanavond in TV Show

Geplaatst op vr 16 mrt 2018 om 14:45

Ivo Niehe vindt dat de ster van Jaïr Ferwerda door zijn rubriek in de talkshow van Eva Jinek sterk genoeg gestegen is voor een plekje in zijn TV Show. Vanavond bezoekt hij hem daarom in zijn programma op NPO 1. Dat heeft Avrotros laten weten. Ferwerda krijgt een volwaardig item in de prestigieuze TV Show. “Ivo Niehe is thuis bij Binnenhof-reporter Jaïr en zijn vrouw Lonneke. Jaïr is meester in het op speelse manier uit hun tent lokken van Haagse politici“, meent het programma.

Gezien Jinek afwisselt met Pauw is Ferwerda maar ongeveer een halfjaar per jaar op televisie. In dat halfjaar verzorgt hij op dagelijkse basis de politieke items in het programma van de talkshowkoningin.

Het is flink aanpoten om elke dag zijn filmpje aan te leveren, verklapte Ferwerda onlangs. “Om een glimp van de formerende politici op te vangen, heb ik op daken gestaan, door weilanden gelopen en in een vliegtuigje gezeten. Als je dan al je materiaal hebt, ben je ook nog vier uur bezig met monteren. Soms is een item pas af als Jinek al is begonnen.

Verder in de TV Show: kunstenares Jet Nijkamp maakte van Donald Trump een vrouw. En de Amerikaanse zanger Gregory Porter komt volgende week naar Nederland voor drie uitverkochte concerten in Carré en vertelt zijn unieke levensverhaal.

De uitzending begint vanavond om 21.30 uur op NPO 1.

Foto: Avrotros
11 Reacties op “Ivo Niehe vindt Jaïr ster genoeg: vanavond in TV Show”


 1. Britt Scholte Lover

  Nooit van gehoord van al die namen!! dit is te hoog gegrepen

 2. Rukker

  slechte Gert Jan Dröge imitator is dat zeg! Het zapp momentje bij Jinek.

 3. Sme

  Kruiperige laaf met neplach is het.

 4. Anna

  Leuk! Tv voor bejaarden.

 5. JelleBC

  ivo ????
  ik…ik…ik…

 6. Simon

  Politiek als light entertainment. Slechte ontwikkeling maar journalistiek is blijkbaar te duur, mensen gaan zappen, of andere drogreden.

 7. Jeroen

  Jair is leuk.

 8. Louise

  Ik vind Niehe onnederlands goed. Al die groten der aarde. Iedereen kent hem. Zijn talenknobbel is geweldig en die leuke voice over. Lekker retro in positieve zin. Alsof hij al jaren dit programma maakt. Verrassende gasten.

 9. Elvis

  Ivo is heel tevreden met zichzelf….

 10. henk

  Ivo is nog altijd op hoge leeftijd de man ,Peter hoe hij ook zijn best doet komt nooit op die hoogte .

  Elvis :Dat mag hij ook samen met bv Mart Smeets het zijn mannen met kwaltijden die ik nog niet zie in hun opvolgers.

 11. Ivo

  De stukjes van Ivo zijn altijd een unaniem, belachelijk groot succes!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.