Humberto had woordje klaar tijdens ontslaggesprek

Humberto Tan had tijdens het gesprek waarin hem zijn ontslag bij RTL Late Night werd medegedeeld direct zijn woordje klaar. Dat heeft de presentator gezegd in het programma van Giel Beelen op Radio Veronica. Tan had verbouwereerd kunnen weg lopen bij het slechtnieuwsgesprek, maar dat overkwam hem niet. Hij vroeg direct naar de redenen en gaf ook aan het daar niet mee eens te zijn. “Ik ga niet pas later van: ‘Hé, hoe zit het?’ Ik doe dat meteen, op het moment zelf. Ja, zeker.”

Hoe ging het precies? “Je bent constant in gesprek. Je praat erover. Dan is het van: ‘Oké, waarom dan?’ Dan hoor ik de argumenten en toen zei ik: ‘Oké, prima. Geen argumenten waar ik het mee eens ben, maar that’s it.’

Het is niet zo dat Tan begon te schreeuwen. “Het was een heel rustig gesprek, gek genoeg. Ik heb het op zender al gezegd dat ik het er niet mee eens was.

Tan moet RTL Late Night nog een paar maanden volhouden. Hij doet de uitzendingen zoals hij gewend is. “Nee joh, ik maak gewoon mijn shows. Hetzelfde eigenlijk wel, ja. Je moet het met dezelfde intensiteit maken, want anders lukt het niet.

Giel Beelen: “Oké, nog één laatste vraag die me toch op mijn lippen brandt: als jij het anders had kunnen doen met al het gedoe en geroddel wat er was over jou en je vrouw en Dionne Stax of weet ik veel wie… Als je het terug kon draaien, had je het dan anders gedaan?

Humberto Tan: “Nee, helemaal niks.”

Had hij niet beter open kaart kunnen spelen? “Hmm, nee.”

En wat gaat hij eigenlijk doen na RTL Late Night? “Ik heb tot de zomer en dan doe ik alleen maar lekker dit. Daarna kijk ik weer verder.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen