Estelle Cruijf: ‘Of ik van Gordon hou? Hij is aardig…’

Het tv-duo Gerard Joling en Gordon lijkt definitief uit elkaar gespat, maar Gordon heeft zijn werkgever RTL 4 voorgesteld aan een nieuwe partner in crime: Estelle Cruijff. Samen zijn ze binnenkort te zien in de realityshow Gordon & Estelle: Weg Ermee, waarin ze met een beperkt budget op vakantie gaan door Europa. Maar vindt zij Gordon nou wél een leuke man? Als Veronica Magazine haar vraagt naar haar gevoelens over haar televisiecollega, dan geeft ze niet bepaald een eenduidig antwoord.

Gevraagd of ze het met Gordon wel eens heeft over zijn turbulente liefdesleven, zegt ze: “Het is niet zo dat wij de hele tijd over dat soort dingen praten. Weet je wel hoe druk we het hebben? Denk je dat wij een romantisch gesprek gaan voeren met elkaar? Nee. Nee.

Dat klinkt niet alsof de twee heel dik met elkaar zijn. “Nou ja, we lachen. De ene grap rolt eruit, ik haak daar weer op in.
Ik ken hem natuurlijk lang, dat is ook fijn.

‘Hou je van Gordon?’, vraagt het blad vervolgens. Cruijff: “Ik vind Gordon heel aardig en gezellig, ik kan het goed met hem vinden. Qua werk gaat het ontzettend goed tussen ons, dus ik heb geen klachten over hem.

‘Je kunt op hem bouwen.’ Cruijff: “Nou ja, bouwen, dat zeg jij. Maar hij is ontzettend lief voor me.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen