Gigi Ravelli weigerde GTST-vrijscène met Leo Alkemade

Acteur Leo Alkemade heeft in 2011 een blauwtje opgelopen op de set van Goede Tijden Slechte Tijden. Collega Gigi Ravelli weigerde een intieme zoenscène met hem. Dat onthult hij in de Privé. Ravelli, die haar acteercarrière heeft beëindigd op verzoek van haar steenrijke vriend, zag Alkemade niet bepaald zitten. “Dat was nogal een pijnlijke situatie. Het ging om een behoorlijk intieme vrijscène en Gigi had daar overduidelijk geen zin in. Althans, niet met mij“, legt de acteur uit in het blad.

Het leverde een vervelend moment op op de GTST-set. “Ik voelde me daar verschrikkelijk ongemakkelijk onder – ook omdat ik toen nog maar net in de serie zat – maar op zo’n moment kun je geen kant op en heb je maar met elkaar te dealen. Je kunt moeilijk weglopen van zo’n set waar iedereen staat te wachten tot jij je ding gaat doen.

Al met al wist Ravelli de scène goed te verpesten, aldus Alkemade. “Om zo’n vrijscène goed te kunnen doen, moet het wel zo zijn dat er sprake is van enige chemie tussen degenen die het spelen. Die was er wat Gigi betreft absoluut niet, dus het werd geen beste opname.

Mede dankzij de sponsor werd het sowieso een rare scène, zegt hij. “Je zag eigenlijk vooral mij en mijn blokjesbuik in beeld, terwijl ik na ‘de daad’ snoepjes van een bepaald merk aan het eten was.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen