Eva Jinek koopt opbergbak Samla bij IKEA

Late-night-koningin Eva Jinek is door weekblad Story gespot tijdens het kopen van een Samla-opbergbak in de volkse meubelwinkel IKEA. Dat is te lezen in de kiosk. Jinek leidt als grote televisiester een bijzonder leven, maar niet alles is glitter en glamour in haar huishouden. Het weekblad heeft ontdekt dat de presentatrice niet alle hoeken en gaten in haar huis laat opvullen door een interieurman als Jan des Bouvrie, maar dat ze er ‘zelf op uit gaat om spulletjes voor haar huis te zoeken’.

Die zoektocht voerde Jinek onder meer naar het ordinaire IKEA. “Daar scoorde ze de plastic opbergbak Samla ter waarde van 7,99 euro“, aldus het tijdschrift.

De Story heeft wel een idee waar Jinek die bak voor gaat gebruiken. “Die wordt door veel mensen ingezet om de ruimte onder het bed efficiënt te benutten voor dingen die niet direct nodig zijn, of liever uit het zicht van derden dienen te blijven.”

Heeft Jinek dan wat te verbergen onder haar bed? “Wat zich exact onder het bed van Eva en haar vriend Dexter bevindt, blijft voor ons een vraag en voor de twee lovers een weet. Maar dat ze een opgeruimd stel zijn, lijkt hiermee bewezen.”

Het Story-artikel ‘Wat verbergt Eva onder haar bed?’ met daarbij de foto van Jinek en haar Samla-opbergbak kunt u lezen via Blendle.

Zelf een Samla-opbergbak kopen doet u via de website van IKEA.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen