Monique Smit hoopt dat Telegraaf VNDG doorgaat

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 14:45

Monique Smit hoopt dat haar werk voor Telegraaf VNDG, het videoplatform van De Telegraaf, gewoon doorgaat. Dat zegt ‘de zus van’ in de Party. Smit presenteert afwisselend met gevallen tv-ster Nance Coolen de entertainmentnieuwtjes die op VNDG te vinden zijn. “Als mijn werk bij Privé TV – de tv-show van Telegraaf VNDG – doorgaat, wat ik van harte hoop want ik vind het superleuk om te doen, dan ben ik daar sowieso vier dagen in de week zoet mee“, zo laat de presentatrice weten.

En vier dagen werken vindt Smit meer dan genoeg. “Misschien dat we de tuin zelf gaan doen komend voorjaar. En als het qua werk wat rustiger is, dat is ook wel een voorwaarde om ontspannen in je eigen tuin aan de slag te kunnen gaan.

Vanwege haar werkzaamheden in de tuin wil ze dus niet te veel klussen aannemen náást Privé TV. “Ik zal dan wat kritischer moeten kijken naar dingen die ik er daarnaast nog wel of juist niet bij kan doen.

Ik zal niet meer alles aanpakken, want ik ben natuurlijk ook moeder. Het zal af en toe wel moeilijk zijn, want ik wil ook graag een nieuwe single uitbrengen en daar horen optredens bij.

Hoe gaat ze dat dan doen? “Plannen we die optredens gewoon ergens in het weekend en maken we er een gezellig dagje uit met het gezin van.

Het presentatiewerk van Monique Smit bij Telegraaf VNDG kunt u onder meer hier bekijken.

Foto: Telegraaf VNDG
13 Reacties op “Monique Smit hoopt dat Telegraaf VNDG doorgaat”


 1. Seek

  Weer zo 1

  Dankzij een bekend familie lid altijd verzekerd van makkelijk overbetaald werk

  Wat word je toch kotsmisselijk van al het nepotisme op televisie zeg

 2. Berend van Dijk

  Ze heeft straks genoeg tijd voor haar Volendamse volkstuintje. VNDG stopt binnenkort las ik dit weekend: http://www.spreekbuis.nl/mediahuis-gaat-stekker-uit-telegraaf-vndg-trekken

 3. Michiel

  Mocht het stoppen, dan kan ze zo achter een raam.

 4. Robert

  Achter het raam vind ze misschien ook wel superleuk Michiel, maar ik sla dat raampje dan over.

 5. Michiel

  Homo!

  @ Robert

 6. Anootje

  Ach weer zo’n Volendam tobber die denkt alles te kunnen en te willen…
  Vermoeiende lui.

 7. Lenie

  Voorheen was dit wat video filmpjes zien. Was bij de oude site nogbredelijk van kwaliteit de huidige site is zo slecht, onvoorstelbaar dat een professionele organisatie dit durft te verkopen. Wat een aanfluiting de Telegraaf.

 8. Birdwatcher

  Klopt, Telegraaf app na de update is helemaal bagger! Te veel wit, onoverzichtelijk, dubbele artikels….ze makers moeten zich doodschamen.

 9. Annoniemus

  De schoorsteen moet roken in Volendam !

 10. Bonnie Kreukboven

  Wij hopen allemaal van harte dat het niet doorgaat Monique. En als het doorgaat ZONDER jou graag. Je bent vast verschrikkelijk goed in het huishouden, dat zijn alle Volendammers, maar presenteren kan je echt niet. Dat afschuwelijk accent is niet om aan te horen. Daaag

 11. Geert

  AUB zonder die Monique, ze kletst alsof heel Nederland Volendams is, zo uitermate dom,dus zoeker lekker 4 dagen werk bij de Jubo van jouw vissersdorpje, kom je ook bekende Nederlanders tegen!

 12. Doe

  Volendammers denken zelf dat ze alles hebben uitgevonden en dat ze uniek zijn,de rest van Nederland (op een paar bejaarden na) ziet hen als een zelfingenomen inteelt dorpje.

 13. Dorus

  Ze verdient 12.000 euro bij VNDG per maand en dat wil je niet missen…En daar kan je de tuin flink van opknappen…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.