Eelco toevallige passant op foto in Het Parool

Geplaatst op Sun 18 Mar 2018 om 12:00

Het Parool heeft dit weekend een groot artikel in de krant staan over de 28 Amsterdamse brugwachtershuisjes die hotelsuites worden. Toen de fotograaf van dienst een foto nam van het huisje op de Kattenslootbrug, paradeerde toevallig Nieuwsuur-ster Eelco Bosch van Rosenthal voorbij, die woonachtig is in de buurt. De presentator draagt op de foto een roze step en wordt gevolgd door zijn dochter. Ze staan niet alleen op de foto, want op de achtergrond lopen twee duistere passanten.

Het lijkt om stom toeval te gaan. “Hey Eelco, nieuwe leaseauto?“, grapt journalist Tom Kleijn. Daarop antwoordt hij: “One small step for a man.

Vervolgens wil Nieuwsuur-collega Ad van Oosten van hem weten: “Was hier een paparazzo aan het werk? Je kijkt zo boos!

Bosch van Rosenthal onthult daarop: “Niet boos, gespannen, ik was onderweg naar ballet.

Al met al kan de Nieuwsuur-presentator maar niet rustig over straat. Vorig jaar zomer belandde hij nog toevallig in de live-uitzending van het Paul de Leeuw-programma Lekker Laat.

De Parool-foto van Eva Plevier is terug te vinden via social media (zie onderstaand) of via Blendle.

Foto: NOS
9 Reacties op “Eelco toevallige passant op foto in Het Parool”


 1. Suzanne van den Brink

  Is dit niet die Trump en Israël hater van die staatsomroep?

 2. J

  @Suzanne: word jij niet ontzettend moe van jezelf?

 3. Mike

  “Israël Hater”? Dus als je een keer kritiek hebt op Israël mag dat niet en ben je meteen minderwaardig?

 4. Otto Groeneveld

  Het is wel realiteit dat deze kartelman van de PvdA een hekel heeft aan Israël. Voorlopig beste mensen sluiten PvdA, SP en GL een verbond met een fascistisch islamitische partij. Het zal niet lang meer duren of PvdA en SP/GL gaan de gaskamers ontkennen. Deze drie partijen staan puur onder extreem islamitsche gedachtegoed. Dat is toch echt de realiteit. Als Nederlander moet je daar vervandaan blijven. Zie Rotterdam war er gebeurd is. Werkelijk puur misdadig wat PvdA,SP en GL hebben gedaan, puur misdadig.

 5. jan

  Lijkt me geen Israelhater met zo’n achternaam

 6. Peter

  Ook totaal oninteressant artikel.

 7. Otto Groeneveld

  Nou Jan dat zegt helemaal niets hoor. Realiteit is dat de kreet ‘Hamas Hamas Joden aan het gas’ ook wordt gespandeerd bij een Rotterdams islamitische partij en dat dit heimelijke bij iedere Rotterdamse politici bekend is en dat het voor partijen als PvdA, SP en GL geen enkel beletsel is om met deze facistische partij samen te werken en zelfs en verbond aan te gaan. Een anti jodenpartij, een parij die iedere vorm van democratie verkracht. Geen gelijkheid van man/vrouw. Gevaar voor homo’s en vul het verder zelf maar in. En met zo partij wil PvdA, SP sn GL samenwerken.
  Levensgevaarlijk en als Nederlander kun je niet en mag je niet op 1 deze 3 facistische partijen stemmen. Levensgevaarlijk let op mijn woorden.

 8. Mijn grote voorbeeld

  Dit kan nooit toeval zijn geweest… Dit is Bilderbergmachinatie!!
  Vlucht de kelders in en vergeet niet de kinderen aluhoedjes op te doen!

 9. Meneer van Beheer

  Waar men zich al niet druk over maakt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.