Eelco na Nieuwsuur-uitzending toevallig in Lekker Laat

Eelco Bosch van Rosenthal kwam vrijdagavond, onderweg van de Nieuwsuur-studio in Hilversum naar zijn dure woning in Amsterdam, toevallig terecht in de live-uitzending van Lekker Laat. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Lekker Laat-presentator Paul de Leeuw fietste live op televisie van de studio van Jinek naar zijn eigen studio. Op de Korte Prinsengracht reed Bosch van Rosenthal ineens langs in zijn stationwagen. “Nou! Hallo! Dit is Eelco Bosch van Rosenthal!

De Leeuw kon het niet geloven. “Dat meen je niet! Woon jij hier?“, vroeg hij. “Je moet nu even tegen de mensen zeggen dat je dit niet wist.

Bosch van Rosenthal moest even plaatsen waar hij in terecht was gekomen. “Is dit live?“, vroeg hij. De Leeuw: “Je bent nu in Lekker Laat.” “Nou, ik kom van mijn werk. Ik heb Nieuwsuur gepresenteerd.

De Leeuw: “Dat meen je niet, was je anchorvrouw?

Rosenthal: “Ja, heb je niet gekeken?

De Leeuw: “Nee, ik zat bij Eva Jinek. Jullie zijn boos dat het tegelijkertijd wordt uitgezonden.

Rosenthal: “Ik heb vanavond ook gehoord dat jij elke dag een kwartier uitloopt.

De Leeuw: “Daar heb jij helemaal geen last van, alleen het Journaal heeft daar last van.”

Rosenthal wil niet dat de NPO-kijker een verkeerd beeld van hem krijgt. “Ik rij hier elke dag langs, want ik ga hier ergens parkeren, maar nu denken de mensen dat ik hier heel duur aan de gracht woon, maar ik woon hier niet. Verderop.”

De Leeuw: “Het is ongelooflijk. Dit wisten we echt niet hoor.

De uitzendingen van Nieuwsuur presenteert Bosch van Rosenthal altijd strak in pak, maar in zijn vrije tijd blijkt hij helemaal niet zo netjes gekleed. Hij droeg in de stationwagen een legergroene polo.

Foto: BNN-VARA

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen