Bijna 40 procent ziet liever Beau als de nieuwe Tan

Hoewel Humberto Tan al ruim een jaar televisie maakt voor anderhalve man en een paardenkop, kwam de bekendmaking van zijn ontslag als presentator van RTL Late Night drie weken geleden toch nog als een verrassing. Een nóg grotere verrassing was misschien wel de keuze voor zijn opvolger: Nieuwsuur-anchor Twan Huys. Veel mensen dachten dat Beau van Erven Dorens naar voren zou worden geschoven: hij is van RTL, kan prima interviewen en komt uit de entertainmenthoek.

De afgelopen drie weken liep op Mediacourant de poll ‘Twan Huys gaat RTL Late Night presenteren. Goede keuze?’. Bijna 4.500 mensen stemden en zij laten er geen gras over groeien: ze hadden liever Beau van Erven Dorens gezien als presentator.

Sterker nog: Twan Huys is als RTL Late Night-presentator nog minder populair dan Humberto Tan zelf. De volledige uitslag ziet er als volgt uit:

Twan Huys gaat RTL Late Night presenteren. Goede keuze?

  • Nee, ik had liever Beau gezien (39%, 1,736 Stemmen)
  • Nee, ik had liever Humberto Tan blijven zien (23%, 1,022 Stemmen)
  • Ja, RTL Late Night staat straks als een huys (18%, 794 Stemmen)
  • Nee, ik had liever iemand anders op die plek gezien (17%, 750 Stemmen)
  • Nee, ik had liever Mariëlle Tweebeeke gezien (3%, 137 Stemmen)

Humberto Tan moet RTL Late Night nog drie maanden afmaken. In de tussentijd laat de kijker het compleet afweten. Vorige week haalde het programma, behalve op de Voice-vrijdag, steeds maar weer geen plek in de kijkcijfer top 25.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen