Bijna 40 procent ziet liever Beau als de nieuwe Tan

Geplaatst op Tue 20 Mar 2018 om 12:30

Hoewel Humberto Tan al ruim een jaar televisie maakt voor anderhalve man en een paardenkop, kwam de bekendmaking van zijn ontslag als presentator van RTL Late Night drie weken geleden toch nog als een verrassing. Een nóg grotere verrassing was misschien wel de keuze voor zijn opvolger: Nieuwsuur-anchor Twan Huys. Veel mensen dachten dat Beau van Erven Dorens naar voren zou worden geschoven: hij is van RTL, kan prima interviewen en komt uit de entertainmenthoek.

De afgelopen drie weken liep op Mediacourant de poll ‘Twan Huys gaat RTL Late Night presenteren. Goede keuze?’. Bijna 4.500 mensen stemden en zij laten er geen gras over groeien: ze hadden liever Beau van Erven Dorens gezien als presentator.

Sterker nog: Twan Huys is als RTL Late Night-presentator nog minder populair dan Humberto Tan zelf. De volledige uitslag ziet er als volgt uit:

Twan Huys gaat RTL Late Night presenteren. Goede keuze?

 • Nee, ik had liever Beau gezien (39%, 1,736 Stemmen)
 • Nee, ik had liever Humberto Tan blijven zien (23%, 1,022 Stemmen)
 • Ja, RTL Late Night staat straks als een huys (18%, 794 Stemmen)
 • Nee, ik had liever iemand anders op die plek gezien (17%, 750 Stemmen)
 • Nee, ik had liever Mariëlle Tweebeeke gezien (3%, 137 Stemmen)

Humberto Tan moet RTL Late Night nog drie maanden afmaken. In de tussentijd laat de kijker het compleet afweten. Vorige week haalde het programma, behalve op de Voice-vrijdag, steeds maar weer geen plek in de kijkcijfer top 25.

Foto: BNNVARA
31 Reacties op “Bijna 40 procent ziet liever Beau als de nieuwe Tan”


 1. Simon_W

  Maar door de manier van vragen is misschien wel wat gestuurd. De keuze voor Beau betekent een voortzetting van het bestaande format met andere invulling. De keuze voor Twan Huys betekent dat men het format totaal wil veranderen.

 2. HansrZ

  Logisch , het gemiddelde Tan/RTL publiek is Beau fan en moet niets hebben van een NPO figuur

 3. Wollter

  Je kunt je afvragen of de bezoekers van deze site een goede afspiegeling zijn van de maatschappij. Dat durf ik te betwisten.

 4. Will van Bill

  Wat Beau aanraakt verandert inderdaad vrijwel meteen in goud. :’)

 5. Peanut

  De uitslag van een poll op deze site… is net zoiets als de bewoners van een tbs-kliniek om hun mening vragen.

 6. Gerard

  Dus een minderheid en meeste stemmen gelden.
  De meerderheid wil geen paljas met geaffecteerd spraakgebrek ‘s avonds op tv. Tan was al erg genoeg.

 7. Bea

  Alles beter dan die arrogante zwarte glimmende vleespet, die land ver rader die je niet kunt verstaan vanwege zijn lumba lumba accent.

 8. Niels777

  Beau scoorde ook niet echt in de zomer

 9. Inside_Hillywood

  Twan Huys is gewoon totaal ingeschikt voor het RTL publiek en houdt net als Humberto wel erg veel van zichzelf. Totaal geen breedte, geen warmte en luistert erg graag naar zichzelf. Hij wordt de Margriet v/d Linden van RTL…

  Word een grote flop, hierna word Twan Huys ook niet meer serieus genomen door de NPO, of te wel binnen 3 jaar einde Tv-carrière.

 10. John Ewbank

  Interesseert me geen ruk.

 11. robb

  Met Beau het zelfde als Tan Beau is geen journalist.

 12. julske

  Met Beau haalt RTL LL dagelijks die 1miljoen kijkcijfer , en dan stoppen met al dat geouwehoerd, op Humberto Tan. Zodra Tan stopt , kijk ik niet meer, zovelen met mij. Alleen maar jaloezie , Tan heeft iets van zijn leven gemaakt, en wie is Bea om hem zwarte glimmende vleespet te noemen, is niet zijn schuld dat jij je school niet af hebt gemaakt. Vandaar jouw gemene keus woorden voor zijn voeten gooien , mens, schaam je je diep. Je schrijft met zijn lumba lumba accent, land verrader, hoezo.Bea . Aan jouw woorden heb ik een beeld van jou, en je manier van leven, en denk wijzen. geen zwarte onder ogen willen zien, Humberto is een voorbeeld van, je gunt hem zijn baan niet, omdat je zo slecht van binnen bent, en jaloers.

 13. dirk

  Late night is te hoog gegrepen voor beau ,dat roddel rubriekje kan hij amper aan.

 14. John

  Wanneer komt er nu een einde aan deze flauwe kul berichten van deze website. In een courant verwacht je nieuws, geen uitgemolken berichten of uitslag van polls. Morgen vast weer een bericht dat late night weer een aantal dagen niet in de top 25 voorkomt?

 15. robb

  Alles is beter dan jou soort mensen Bea .

 16. Tim

  @ robb

  Bea heeft gelijk. Weg met die zeurpiet. Wat voor een soort mens bij jij dan lullig s%kkeltje :-)

 17. Tim

  @ robb

  Bea heeft gelijk. Weg met die zeurpiet. Wat voor een soort mens bij jij dan lullig s%kkeltje :-)

 18. Tim

  robb

  Bea heeft gelijk. Weg met die ze urpiet. Wat voor een soort mens bij jij dan l*llig s%kkeltje :-)

 19. Vrede

  Beau is wel sympathiek. Emoties zijn hem niet vreemd en hij is niet bepaald politiek correct. Gisteren nog bij een item over Jamai was die weer lekker zichzelf.
  Hij kan ook kritisch zijn. Jammer dat hij het niet geworden is maar ben benieuwd.
  Duo presentatie met Twan en Beau a la Barend en van Dorp had mij pas echt interessant geleken.

 20. Rubicon

  Hoop dat Beau niet naast de schoenen gaat lopen. Is nu lekker bezig. Heeft draai beetje gevonden in type programma’s waar die goed in is. Dat gewoon nog paar jaar blijven doen. Geen gekke dingen zeggen ff in interviews en trouw blijven aan werkgever die je gered heeft. ff rust

 21. HansrZ

  een vergelijking met Barend en van Dorp? Hoe verzin je zoiets, alhoewel Frits nadien wel een vervelend overal opduikend ventje is geworden en Henk een heerlijk onopvallend teruggetrokken bestaan leeft.

 22. SOLANGE

  Tan moet ophoepelen hij staat voor schut om nog door te gaan… hele programma moet verdwijnen …geef eens een werkelijk goede film om die tijd….en geen herhalingen aub …. so you stink naar condens…. ook zo een rotprogramma of Help mn man is naar de klote…. of Mijn huis is gesloopt….. of Het einde van mijn Latijn of …. Voor een koekie van eigen deeg …wat een bagger TV zeg!!

 23. de stem

  Morgen gaan we stemmen stem op een lokale partij en NIET op een regeringspartij want zij maken misbruik van je stem.

 24. Het blijven beperkte kijkers bij rtl

  De kijkers van RTL LN zijn zo beperkt in wat zij kunnen absorberen dat het voor Twan een mislukking zal worden. Gelukkig krijgt hij het miljoen overgemaakt op zijn rekening.

  En Beau zou ook door het ijs gezakt zijn. Over gekwalificeerde prutser die nog nooit meer heeft laten zien als voorlezer van het immorele Boulevard.

 25. Ehsg

  Sorry hoor maar ik vind beau ook een vreselijke engnek

  Met zen 5 dagen opgesloten zitten waarin natuurlijk alles om hem draait

  Werd me helemaal duidelijk toen hij bijna begon te masturberen toen die een ei aan het pellen was

  Heel nep gespeeld persoon
  Ik trap er niet in

  Dan maar liever humberto 🤷🏻‍♂️

 26. Barbara

  Zet naast Beau een vrouwelijke mede presentatrice en je hebt een gouden formule.
  Hey wat blijkt? RTL heeft helemaal geen dames van dit kaliber in haar stal…..? Tenzij je Merel, Daphne of Loretta heet?
  Sterker nog RTL heeft ook geen waardige mannelijke opvolger (muv Beau) in haar stal en heeft Twan moeten uitkopen bij de NPO?
  Wat zegt dit precies over RTL? Dat Luuk Ikink en dame Elzinga de beste paarden van stal zijn? Erland wat heb je er een zooitje van gemaakt!

 27. Annoniemus

  Beau de ordinaire dronken “Boekenbal” vechter/bokser is een slecht voorbeeld voor de jeugdige generatie ! #geenbeaudus

 28. Bart

  De nieuwe T(w)an

 29. BRAAK

  Zoals ik al eerder schreef, Twan je gaat ondanks de poen je ondergang tegemoet, alweer iemand die voor het grote geld kiest en er spijt van krijgt.

 30. BRAAK

  Twan, je past niet in die cultuur!!!!

 31. BRAAK

  Weet ik ook nog Annoniemus, dat die langharige kwal zijn poten niet thuis kon houden op het boekenbal, dat was toen onderdeel van zijn imago, die studentikoze driftkikker, want daar geilen vrouwen op, dacht ie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.