‘Wendy van Dijk heel blij met vertrek Erland Galjaard’

Wendy van Dijk is heel erg blij met het vertrek van Erland Galjaard als tv-baas van RTL. Daardoor zal hij namelijk vaker thuis zijn. Dat heeft showdeskundige Koos van Plateringen gezegd in Shownieuws. Van Dijk heeft momenteel een bevoorrechte positie als vrouw van de baas. Zo dwong ze de presentatie van Wie Ben Ik? af bij haar man, waardoor collegapresentatoren kansloos waren. Die bevoorrechte positie is straks verleden tijd, maar toch is Van Dijk volgens Van Plateringen heel blij.

Volgens Van Plateringen wil Van Dijk haar Galjaard vaker op de bank hebben zitten. “Wendy vindt het jammer, maar ze is natuurlijk ook heel blij, want ze gaat haar man veel vaker zien. De andere sterren vinden het jammer, maar zijn ook blij. Ze wensen hem wel het allerbeste en begrijpen het natuurlijk ook wel dat hij weggaat.”

Galjaard zal wel gemist worden door de RTL-sterren, denkt Van Plateringen. “Ze vinden het jammer, want hij is een zeer gewaardeerde collega. Een jonge vent, altijd energiek, ook vaak op feestjes aanwezig, waar hij even draait en gezellig aanwezig is.”

Had Van Plateringen het vertrek eigenlijk zien aankomen. “Het was niet echt een verrassing. We wisten eigenlijk wel dat hij niet meer zo heel erg lang bij RTL zou blijven. Hij heeft zó veel successen gehad daar.

Momenteel lijkt Galjaard drukker met dj’en dan met tv-baas spelen. “Hij doet het best wel goed en professioneel. Misschien gaat hij dat wel uitbreiden.”

Verder is hij vooral veel thuis en dat kan ook wel na heel lang en heel hard werken. Wendy van Dijk zal blij zijn dat ze haar man vaker zal zien.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen