Matthijs hoopt dat Anouk bij The Voice blijft

Matthijs van Nieuwkerk zou het leuk vinden als Anouk ook na dit seizoen aanblijft als coach in The Voice of Holland. Dat heeft de BNNVARA-ster donderdagavond gezegd in De Wereld Draait Door, waarin Anouk samen met Ali B te gast was om te praten over de finale van vanavond. Het gerucht ging onlangs dat Anouk volgend seizoen wordt vervangen door Lil’ Kleine, maar Van Nieuwkerk zou het jammer vinden als ze ermee stopt. “Ik hoop wel heel erg dat je erin blijft.

Van Nieuwkerk vindt het leuk om Anouk in de Voice-stoelen te zien. “Al is het alleen maar omdat je – nog meer dan Ali eigenlijk – dwars bent en je je eigenlijk niet zo veel van de spelregels aantrekt. Dat hele programma kan je eigenlijk gestolen worden. Je wil gewoon precies zeggen wat je zelf vindt. Daar knapt het programma behoorlijk van op, vind ik eerlijk gezegd.”

Vindt Anouk het jureren eigenlijk wel leuk? “Ik vind het heel erg leuk, ja.”

Gaat ze verder? “Dat weet ik niet. Ze moeten me wel vragen natuurlijk. Het ligt eraan wat ze betalen.

Krijgt ze momenteel goed betaald? “Ik mag totaal niet klagen.”

Hoeveel dan? “Ha ha! Nee, nee, dat ga ik niet zeggen.

Is het vijf keer de balkenendenorm? “Genoeg!

Ali B: “En weet je wat ik klasse vind, Matthijs? Dat wij gewoon met een programma van RTL 4 hier aan tafel zitten en dat jij straks die Jim ook de kans geeft hier op het podium te staan als hij wint.”

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen