‘The Voice of Holland draait natuurlijk om Ali B’

Het RTL 4-programma The Voice of Holland draait uiteindelijk vooral om Ali B, een van de vier coaches. Dat vindt Esquire-baas Arno Kantelberg, laat hij weten in de VARAgids. Ali B is nu officieel de langstzittende coach van The Voice of Holland; hij heeft er vijf series op zitten en zit in het najaar ook weer in de zesde editie. Daarmee overtreft hij Marco Borsato, die vijf seizoenen lang van de partij was. Alle andere coaches deden maximaal drie seizoenen mee aan het programma.

Kantelberg denkt dat de toegevoegde waarde van Ali B enorm groot is. “Fantastisch programma. Het draait natuurlijk allemaal om jurylid Ali B, de grootste ster van de Nederlandse televisie. We zijn hier allemaal fan van hem.

Zijn vrouw Janice beaamt dat: “Hij is scherp, hij weet waar hij het over heeft als hij de kandidaten advies geeft. En goeie grappen.

Bij de Esquire-baas thuis staat de vrijdagavond in het teken van kijken naar The Voice. “The Voice of Holland is een ankerpunt in dit gezin. Ik ben er later ingestapt maar met mijn deskundige commentaar wel meteen een meerwaarde gebleken“, zegt Kantelberg.

Verder distantieert Kantelberg zich volledig van het commerciële RTL 4. “Als we The Voice kijken en ik zie de promo’s van andere programma’s die RTL 4 uitzendt, dan voel ik wel een plaatselijke depressie over me heen komen.

Het VARAgids-interview met Arno Kantelberg kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen