Rick Brandsteder vindt Humberto Tan ’te lacherig’

RTL Boulevard-gezicht Rick Brandsteder kijkt liever naar Eva Jinek dan naar Humberto Tan. Hij wordt een beetje moe van al het gelach om niets in RTL Late Night. Dat laat hij blijken in een video-interview met de Metro. Gevraagd een keuze te maken tussen de twee talkshowsterren, zegt Brandsteder: “Dan ga ik voor Eva Jinek. Eva Jinek is gewoon super scherp en heel erg to the point en ad rem. Ik vind Humberto ook een heel erge vakman, alleen ik vind het een beetje te lacherig of zo.

Brandsteder lijkt zich aan te sluiten bij de opvatting dat RTL Late Night iets te gemaakt positief is. “Gewoon te blij. Ik vind het een beetje een kunstje. Ik vind Eva Jinek wat gerichter.”

Toch wil hij zijn RTL-collega niet afvallen. “Het is ook geen makkelijke vergelijking, want het is ook wel meer journalistiek wat Jinek brengt in vergelijking met Late Night en Humberto.”

Hij mag ook nog kiezen tussen de vroegere tv-shows Rons Honeymoonquiz en Laat Ze Maar Lachen van zijn vader Ron Brandsteder. Hij kiest voor de eerste. “Dat vond ik zo genieten geblazen. Vroeger ging ik er ook als klein jongetje naar kijken en er zat zo veel in. Het was een spelshow, maar de liefde droop ervan af. Dat was één groot entertainmentgebeuren.”

Laat Ze Maar Lachen vond ik ook wel grappig, maar dat vond ik toch wel minder. De Honeymoonquiz zou ik zo het liefste weer op de buis brengen.”

Afgelopen vrijdag haalde RTL’s The Voice-ster Anouk ook al uit naar RTL Late Night.

Het Metro-interview:

Foto: Metro

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen