Anouk maakt kijkcijfers Humberto belachelijk in Voice

Jurylid Anouk deelde vrijdagavond in The Voice of Holland een behoorlijke sneer uit aan Humberto Tan, door de kijkcijfers van RTL Late Night belachelijk te maken. Dat was te zien in de op vier na minst bekeken aflevering van The Voice ooit. Anouk gaf een kandidate commentaar in het Engels, waarna iemand grapte of ze het opnieuw in het Nederlands kon doen. “Nou jongens, laten we dat niet doen, want dan moet ik weer RTL Late Night bellen dat het wat later wordt“, grapte Martijn Krabbé.

Toen kwam Anouk onverwacht fel uit de hoek. “Daar kijkt toch niemand meer naar! It doesn’t matter!“, riep ze. “I’m just keeping it real man!

Haar grap leidde tot wat ongemakkelijke momenten in de studio, omdat iedereen het weet, maar de RTL-top niet ingrijpt: de kijker wil Humberto Tan niet meer. “Ik ben zo blij dat ik hier stiekem wat wijn in heb“, zei Waylon.

Martijn Krabbé: “Waylon, kun jij even een ander onderwerp aansnijden?

Aan het eind van The Voice schakelde Jamai Loman zoals vertrouwd met Humberto Tan, zodat hij zijn programma kon pluggen. Tijdens die schakeling vroeg Loman hem te reageren op Anouk.

Tan: “Dat er niemand kijkt naar ons toch? Ja, Anouk, heel veel liefs! Anouk is Anouk en dat is prima. Straks kijken er meer dan genoeg mensen nog, hoor, maak je geen zorgen. Ik zou ze niet te eten willen geven.”

Uiteindelijk trok RTL Late Night gisteren 899.000 kijkers. Het is voor de tweede week op rij dat Tan op de Voice-vrijdag minder kijkers scoort dan Eva Jinek. Zij had er 972.000.

Het fragment kunt u hier bekijken (vanaf 32:30).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen