Na Klaas ook Art met dagelijkse kennisquiz op tv

De dagelijkse kennisquiz Switch met Klaas van der Eerden die sinds kort dagelijks te zien is in de vooravond van NPO 3, krijgt er binnenkort een broertje bij. Art Rooijakkers kondigt namelijk zijn eigen nieuwe dagelijkse kennisquiz Bij De Tijd aan. Dat is te zien in een video op Twitter. Ondanks de nog wat magere kijkcijfers van Switch – er kijken tegen de 200.000 mensen naar – lijkt het erop dat NPO 3 van het half-achtslot een echt quizslot maakt, met straks dus ook Bij De Tijd.

Net als Switch is ook Bij De Tijd afkomstig van Avrotros. “Ben jij een beetje bij de tijd? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de nieuwste dagelijkse kennisquiz die ik mag presenteren“, zegt presentator Rooijakkers in een oproep.

Hij vervolgt: “Durf je samen met mij een vlucht te nemen door de geschiedenis? Lijkt het je leuk ok getest te worden op jouw kennis over grote, maar ook kleine nieuwsgebeurtenissen? Meld je dan nu aan via [email protected]

Overigens heeft de Avrotros naast deze video-oproep (die u onderstaand kunt zien) geen nadere details over het programma bekendgemaakt.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen