Na Klaas ook Art met dagelijkse kennisquiz op tv

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 15:30

De dagelijkse kennisquiz Switch met Klaas van der Eerden die sinds kort dagelijks te zien is in de vooravond van NPO 3, krijgt er binnenkort een broertje bij. Art Rooijakkers kondigt namelijk zijn eigen nieuwe dagelijkse kennisquiz Bij De Tijd aan. Dat is te zien in een video op Twitter. Ondanks de nog wat magere kijkcijfers van Switch – er kijken tegen de 200.000 mensen naar – lijkt het erop dat NPO 3 van het half-achtslot een echt quizslot maakt, met straks dus ook Bij De Tijd.

Net als Switch is ook Bij De Tijd afkomstig van Avrotros. “Ben jij een beetje bij de tijd? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de nieuwste dagelijkse kennisquiz die ik mag presenteren“, zegt presentator Rooijakkers in een oproep.

Hij vervolgt: “Durf je samen met mij een vlucht te nemen door de geschiedenis? Lijkt het je leuk ok getest te worden op jouw kennis over grote, maar ook kleine nieuwsgebeurtenissen? Meld je dan nu aan via kennisquiz@avrotros.nl.

Overigens heeft de Avrotros naast deze video-oproep (die u onderstaand kunt zien) geen nadere details over het programma bekendgemaakt.

Foto: Avrotros
9 Reacties op “Na Klaas ook Art met dagelijkse kennisquiz op tv”


 1. Sean

  Ze kunnen net zo goed Lingo terugbrengen.

 2. Sanny

  Volgens mij wordt dit NPO1.

 3. A.Zijn

  Switch is lekkere wegkijk tv. Klaas als presentator vind ik ook zeer geslaagd. Absoluut talent!

 4. gtstfites

  Switch is een kopie van een Miljoenenjacht onderdeel.

 5. Bart

  Ja hoor de kaart verkoop is gestart van het Muziekfeest van het jaar.
  Suzanne Kunseler gaat nogmaals dit op Oudejaarsavond op NPO3 uitzenden. Echt iets voor jongeren he Suus!! En dan de TOP 2000 weer abrupt om 24.00u precies stoppen want dat doe je nu eenmaal altijd al zo. Wensen en klachten van kijkers gewoon negeren. Jij weet namelijk heel goed hoe je ze moet bereiken. Met name jongeren. En die van Zapp want wat is de kindertelevisie er op vooruit gegaan onder jouw leiding.

  Voor de liefhebbers van De Luizenmoeder. Een tijdje terug had NPO3 nog een comedy genaamd Rundfunk. Dit was wel een beetje anders dan De Luizenmoeder en veel minder kijkers maar had toch vaste schare fans op televisie en online. Vooral onder jongeren werd het goed bekeken. Helemaal NPO3 dus zou je denken. Nou helemaal niet wamt Suzanne stopt er mee. Net als met Vechtershart wat het ook onder jongeren en online heel goed deed. Voor de liefhebbers, Rundfunk wordt de komende weken dagelijks herhaald op NPO3. Ik hoop dat de jongeren van NPO3 de volgende ochtend de eerste 2 uur vrij hebben deze weken want het begint al om 23.35u.

 6. Maud

  Switch is gezellig en Klaas is top :-)

 7. Bart

  @Maud Ja erg leuk maar het hoort niet op een jongerenzender als NPO3 en eigenlijk ook niet echt bij de NPO. Het hoort meer bij RTL4 of SBS6.

 8. Japie

  Wat zijn de programma makers toch kortzichtig tegenwoordig.

 9. BRAAK

  Die kop met dat haar van dat brok onvermogen doet me denken aan een advertentie in de bezettingstijd, toen jonge mannen werden opgeroepen om in vijandelijke dienst te gaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.