Bert Kuizenga (62) tevreden over zijn lichaam

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 16:15

Bert Kuizenga, tot 2006 een bekend gezicht van de TROS en vorig jaar nog te zien met een gastrol in GTST, is tevreden over zijn lichaam. Dat laat hij weten in een interview met de Story. Kuizenga voelt zich content. “Ik ben redelijk tevreden. Natuurlijk zie ik wel dat de ouderdom zijn werk doet, maar dat kun je maar beter accepteren. Als mensen er alles aan doen om het tegen te gaan, vind ik dat vaak niet mooi. Bijvoorbeeld mannen van mijn leeftijd die hun haar kleuren. Zó lelijk!

Het maakt in één klap duidelijk dat Kuizenga een optimistische man is. “Probeer optimistisch in het leven te staan. Ook al is dat soms moeilijk. Je hebt maar één leven en daar moet je zoveel mogelijk van genieten met je dierbaren.

De presentator is al lang geen succesvol televisiegezicht meer, maar is toch heel erg blij met hoe zijn leven ervoor staat.

Waar hij het meest trots op is? “Dat ik alles heb kunnen doen wat ik wilde. Theater, televisie, muziek, schilderen. Niet allemaal even succesvol, maar ik heb het wél gedaan!

Het Story-interview met Bert Kuizenga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
12 Reacties op “Bert Kuizenga (62) tevreden over zijn lichaam”


 1. SOLANGE

  Hoe the fuck is Bert Kuizinga???

 2. Jamai

  @Solange: Bertje K. is mijn woensdagmiddagwip.

 3. harteloze henk

  Dacht dat die dood was, wie het ook moge zijn in godsnaam.

 4. Matty

  Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde….. Tja. ook oplichten…. met het zogenaamde programma, “ondernemer van het jaar” waarin de ondernemer zelf, steeds een hoger bedrag moest meebetalen aan de ranking aan o.a. persoontje Kuizenga! Ze zijn gelukkig, maar vreselijk voor de betrokkene, ontdekt! Een naar mens, bah!

 5. Remi

  http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=258535

  Bert … met z’n “ondernemer van het jaar” geschnabbel …

  Is-ie even door de mand gevallen … met z’n betaalde bezoekjes.
  Wat een armoede eigenlijk …
  … Uitgekotst door ‘Hilversum’ … je moet toch wat …

  Een oplichtersbende … Jan Peter Balkenende doet er ook aan mee.
  … of misschien nu niet meer, na alle publiciteit … ;)

  Maar, en dat dan toch ook weer, mooie dochter heeft-ie ;)
  Om het maar eens voorzichtig uit te drukken.

 6. Klavvie

  Totale lamstraal. Via het afvalputje van Hilversum verdwenen. Lijkt me de juiste route!

 7. tja

  Wat een ongelofelijke leuke mensen op deze site.. Ik denk dat de meeste hier een heel fijn leven hebben.

 8. Henk

  @tja: ben jij Kuizenga? Je had dit namelijk zo gezegd kunnen hebben :-)))

 9. David

  Wat een nieuws heeft het ooit zo goeie Media Courant weer maar helaas zijn ze helemaal afgegleden.

 10. tja

  David Ik ben niet Kuizenga Ik verbaas mij er gewoon over dat mensen zulke beledigingen kunnen schrijven.

 11. Arie

  Ik hoop zijn vrouw ook.

 12. transport

  wat een flauwe man,is briljant in het nietskunnen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.