Bert Kuizenga (62) tevreden over zijn lichaam

Bert Kuizenga, tot 2006 een bekend gezicht van de TROS en vorig jaar nog te zien met een gastrol in GTST, is tevreden over zijn lichaam. Dat laat hij weten in een interview met de Story. Kuizenga voelt zich content. “Ik ben redelijk tevreden. Natuurlijk zie ik wel dat de ouderdom zijn werk doet, maar dat kun je maar beter accepteren. Als mensen er alles aan doen om het tegen te gaan, vind ik dat vaak niet mooi. Bijvoorbeeld mannen van mijn leeftijd die hun haar kleuren. Zó lelijk!

Het maakt in één klap duidelijk dat Kuizenga een optimistische man is. “Probeer optimistisch in het leven te staan. Ook al is dat soms moeilijk. Je hebt maar één leven en daar moet je zoveel mogelijk van genieten met je dierbaren.

De presentator is al lang geen succesvol televisiegezicht meer, maar is toch heel erg blij met hoe zijn leven ervoor staat.

Waar hij het meest trots op is? “Dat ik alles heb kunnen doen wat ik wilde. Theater, televisie, muziek, schilderen. Niet allemaal even succesvol, maar ik heb het wél gedaan!

Het Story-interview met Bert Kuizenga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen