‘BNR-programma Raymann beste radioshow van land’

De BNR-show van Jörgen Raymann is het beste radioprogramma van ons land. Dat zegt economie-expert Mathijs Bouman van Nieuwsuur op Twitter. Bouman is erg enthousiast. “Dan zeg ik het maar: het beste radioprogramma van Nederland is Ask Me Anything van BNR. Actuele onderwerpen, serieuze inbellers met echte vragen (in plaats van eigen meningen), en – vooral – experts met verstand van zaken die deze vragen cool en inhoudelijk beantwoorden“, zo laat hij weten.

Niet alleen het programma zelf, maar ook de presentator krijgt een pluim van Raymann. “Presentator Jörgen Raymann streng, snelvoetig, intelligent. Uit op antwoorden, niet op relletjes. Echte inhoud en kennisoverdracht op de radio. Ja, het kan.

RTL-journalist Koen de Regt haakt aan en stelt dat hij BNR’s Werkverkenners met Rens de Jong nóg beter vindt. “Ik vind Werkverkenners beter. Elke keer interessant. Leuk van toon, strak gemonteerd: top.

Bouman noemt dat ‘een goede tweede’, al merkt hij over de montage op: “Ik vind het zelf wel irritant als het zo goed gemonteerd en ingesproken is, dat ik niet meer weet wat live is en wat niet…

Koen de Regt: “Het is niet live. Das prima. Zo weet ik tenminste zeker dat ik het beste krijg van wat iemand gezegd heeft, minus het gewauwel.

Foto: Hunk, KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen