‘BNR-programma Raymann beste radioshow van land’

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 15:00

De BNR-show van Jörgen Raymann is het beste radioprogramma van ons land. Dat zegt economie-expert Mathijs Bouman van Nieuwsuur op Twitter. Bouman is erg enthousiast. “Dan zeg ik het maar: het beste radioprogramma van Nederland is Ask Me Anything van BNR. Actuele onderwerpen, serieuze inbellers met echte vragen (in plaats van eigen meningen), en – vooral – experts met verstand van zaken die deze vragen cool en inhoudelijk beantwoorden“, zo laat hij weten.

Niet alleen het programma zelf, maar ook de presentator krijgt een pluim van Raymann. “Presentator Jörgen Raymann streng, snelvoetig, intelligent. Uit op antwoorden, niet op relletjes. Echte inhoud en kennisoverdracht op de radio. Ja, het kan.

RTL-journalist Koen de Regt haakt aan en stelt dat hij BNR’s Werkverkenners met Rens de Jong nóg beter vindt. “Ik vind Werkverkenners beter. Elke keer interessant. Leuk van toon, strak gemonteerd: top.

Bouman noemt dat ‘een goede tweede’, al merkt hij over de montage op: “Ik vind het zelf wel irritant als het zo goed gemonteerd en ingesproken is, dat ik niet meer weet wat live is en wat niet…

Koen de Regt: “Het is niet live. Das prima. Zo weet ik tenminste zeker dat ik het beste krijg van wat iemand gezegd heeft, minus het gewauwel.

Foto: Hunk, KRO-NCRV
10 Reacties op “‘BNR-programma Raymann beste radioshow van land’”


 1. Ellie

  Ik vind vaak dat het programma maar één kant van het verhaal belicht. Dat valt me regelmatig op, bv bij de uitzending over orgaandonatie was er geen enkele tegenstander aan het woord. Journalistiek dus niet sterk.

 2. Willy Dobbe

  BNR de beste radiozender van Nederland, als je ff geen muziek of slap gereutel van DJ’s of sidekicks wil horen.

 3. Remi

  ‘The Friday Move’ is het beste radio-programma.

  Elke vrijdagmiddag 16.00-18.30 uur.
  Wilfred presenteert het uit de losse pols, hartstikke goed.

 4. MKOP

  BNR = bijna net radio

 5. mediaprak

  Werkdagenradio. In weekend uitsluitend herhalingen.

 6. Peter

  Advocaatje Fik is ook een t.rut met dat gejank ovrr sigaretjes.

 7. Arie de Jong

  Hahahahahahahhaha wat een armoede allemaal.

 8. Shenkie

  Jezus MKOP, hoe verzin jet t? waar haal je t vandaan?! Cringe

 9. @Peter

  Ficq

 10. De Leukste Thuis

  @@Peter
  Fri 09 Feb 2018 om 21:11

  Fick dich…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.