Mogelijk ook ‘oude bekenden’ in House of Talent

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 13:00

Mogelijk gaan er ook reeds bekende artiesten meedoen aan het nieuwe SBS 6-programma House of Talent. Dat heeft Tony van de Berkt, die een prominente rol speelt in de opvolger van Utopia, gezegd op Radio 10. In House of Talent krijgt de kijker elke werkdag te zien hoe acht artiesten zich naar de muzikale top vechten. Onder dat achttal kunnen ook artiesten zitten van wie de carrière in het slop is geraakt, net zoals er wel eens oud-sterren meededen als kandidaat in The Voice of Holland.

Van de Berkt: “Ik hoop dat er een paar supersterren uitkomen. Of dat dan mensen zijn die al een carrière achter de rug hebben en hun carrière nieuw leven in willen blazen of dat ze helemaal nieuw zijn in onze business: het kan allebei.”

Is er nog wel ruimte op de markt voor nieuwe zangers? “Als je kijkt wat er doorbreekt in Nederland, dan is het niet zo veel. Maar áls je wil doorbreken dan kun je het best aan The Voice meedoen. Als ik zeg: Maan, OG3NE, Vincenzo… Als ik een artiest was en de business in zou willen, dan zou ik aan het programma meedoen.

Eigenlijk is het winnen van het programma bij ons niet het einddoel. Het gaat over het beginnen van je carrière in het programma. Het maken van de eerste single, de eerste optredens… Dat gaan we allemaal volgen.

De eerste aflevering van House of Talent is in augustus.

Foto: Wessel de Groot, SBS
11 Reacties op “Mogelijk ook ‘oude bekenden’ in House of Talent”


 1. Bardy247

  In wezen gaat Utopia dus gewoon door.
  Een stel gasten die denken dat ze kunnen zingen en beroemd willen worden.

 2. karel

  Gewoon een remake van Starmaker, niets origineel weer.

 3. Peter

  MC heeft het artikel “House of Talent is megaflop op SBS6” al klaar liggen. Alleen de lage kijkcijfers hoeven er nog in getypt te worden.

 4. Insider

  Er komen net als in Utopia gewoon streams die 24/7 te bekijken zijn op hun website. Dit omdat er eerder deze week wat onduidelijkheid over was…dus dat.

 5. Mike

  @Peter 14:23, Dat artikel hebben ze ook al jaren klaarliggen voor The Voice.

 6. Ron

  @Insider: lijkt me wel he, het is het vervolg op Utopia met dat verschil dat het hier om muziek gaat. En in Utopia zaten er ook veel bewoners die een muziekcarrière ambieerde dus ik denk dat we heel wat van die gasten uit Utopia in deze nieuwe show te zien krijgen…kunnen zo over stappen.

 7. Ruud

  En tussen 1 juni en half augustus laten ze de kijker weglopen. Succes SBS!

 8. Ron

  Ja, het mooiste had geweest dat ze gelijk zouden doorpakken na Utopia, naadloos in deze nieuwe RLS. Maar de sportzomer vanaf juni dus dat durven ze niet aan denk ik…

 9. Laurens

  Het had eigenlijk samen met het vervolg van Utopia gelanceerd moeten worden.
  Van 19.00 uur tot 20.00 uur House of Talent en Utopia 2.0
  Het probleem is echter dat Talpa niks meer kan met Utopia.
  De landen die het wilden kopen, hebben dit al gedaan. House of Talent levert ze meer geld op, omdat dit weer doorverkocht kan worden.

 10. Noëlla

  Maar áls je wil doorbreken dan kun je het best aan The Voice meedoen. Als ik zeg: Maan, OG3NE, Vincenzo… Als ik een artiest was en de business in zou willen, dan zou ik aan het programma meedoen.”

  Deze gast is hilarisch. Ik dacht even dat ie serieus was, maar dat lijkt me toch niet.

 11. Noella

  Vraagje, wie zijn er buiten Maan en Og3ne nog meer doorgebroken de laatste 2 jaar nog meer doorgebroken? Die niet via een tv programma hun bekendheid haalden?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.