‘Kort geding tegen Gordon wordt een unieke zitting’

Het kort geding dat in april dient tegen RTL 4-presentator Gordon belooft een unieke zitting te worden. Dat schrijft pagina Privé vandaag in De Telegraaf. Gordon staat bekend om zijn haatdragende karakter, waar onder meer zijn ex-geliefdes slachtoffer van zijn. Zo heeft hij zijn vorige ex Chiel jarenlang zwartgemaakt in de media; hij riep in de talkshow van Jeroen Pauw zelfs dat hij diens moeder verdenkt van alcoholisme. Nu is zijn laatste ex Kevin aan de beurt, maar die slaat terug.

Deze Almeerse Kevin, die overigens wel een twijfelachtig imago heeft vanwege verdenkingen van een dubbelleven, eist dat Gordon stopt met het zwartmaken van hem als onbekende Nederlander.

Kevin ontkent een relatie met Gordon te hebben gehad en stelt dat hij nu nog steeds wordt lastiggevallen door de entertainer. “Wat er aan de hand was: dat Gordon K. en zijn omgeving niet met rust liet. En dat was de noodzaak om het kort geding door te zetten”, zegt de advocaat van Kevin.

Gordon deelt in de media nog steken onder water uit naar Kevin en neemt in privé herhaaldelijk contact met hem op. “Hij bleef K. en zijn omgeving met berichten bestoken en wij willen dat dat stopt. Als daar een kort geding voor nodig is, dan is dat heel erg spijtig.”

De Telegraaf denkt dat de zitting op 9 april een unicum gaat worden. “Een en ander belooft in april tot een unieke zitting te zullen leiden. In ’s lands rechtbanken zijn scheidingen weliswaar aan de orde van de dag, maar relaties die stranden en waarvan een partner zegt dat er van een relatie nooit sprake was, zijn hoe dan ook uitzonderlijk.

Lees ook:
Tóch zaak tegen Gordon: ‘Hij blijft me lastigvallen’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen