Jaap Jongbloed wil Chantal wel in Het Mooiste Meisje

Geplaatst op Sat 10 Feb 2018 om 10:55

Als er een BN’er-editie van Het Mooiste Meisje van de Klas komt, dan zou presentator Jaap Jongbloed graag eens RTL 4-presentatrice Chantal Janzen te gast hebben. Dat heeft de Avrotros-ster gezegd op 100% NL. Jongbloed hoeft niet lang na te denken als hij wordt gevraagd welke bekende vrouw hij wel zou willen. “Ik denk dan aan Chantal Janzen. Dat lijkt me wel een mooie om eens even onder de loep te nemen en te kijken wie er allemaal bij Chantal Janzen in bed zijn gekropen.

Toevallig denkt de radio-dj van dienst er net zo over. Jongbloed: “Zie je wel hoe wij mannen het dan toch wel eens zijn over wie dan de leukste is?

Tot nu toe staan er steeds onbekende vrouwen centraal in het programma. “Er zijn drie meiden die al jaren dit programma doen en precies weten welke dames we wel of niet moeten selecteren van wat er aangedragen wordt. Op het laatst is er een lijst met allerlei types, gaan we om tafel zitten en kiezen we er zes uit.

Ook dj Ruud de Wild gaf onlangs aan gek te zijn op Chantal Janzen. Het valt hem op dat zij amper in de roddelbladen staat. Kennelijk is aandacht geen voeding voor haar, aldus De Wild.

De radio-dj: “Ik denk inderdaad wel dat het aan de persoon ligt. Chantal Janzen zie je nooit in zo’n blad en Wendy van Dijk wel. Ze doen hetzelfde werk. Het ligt eraan of je een artiest bent of een ster. Chantal Janzen is een artiest.

Foto: Nico Kroon, Avrotros
11 Reacties op “Jaap Jongbloed wil Chantal wel in Het Mooiste Meisje”


 1. HansrZ

  Het mooiste meisje???met zo’n kin?

 2. Enzo Voort

  Wees eerlijk Jaap, zo’n mooi meisje is het niet.

 3. Japie

  Echt Jaap, zij met al die modderspatten op haar gezicht die voor de uitzending helemaal weggeschminkt worden.?
  Je hebt haar zeker nog nooit gezien zonder of met weinig opmaak, niet om aan te gluren. Met opmaak wel leuk dat dan weer wel.

 4. Peter

  Chantal met die grote heksenkin? Laat maar, kijk toch niet naar die gekke vrouw met gekunstelde maniertjes en verbaasde ogen.

 5. Joke Bruis

  Ik vind dat toch zo’n smoezelig programma. Mannen die over lekkere wijven praten. Ik heb altijd het idee dat Jongbloed dit programma heeft bedacht om onder valse voorwendselen met lekkere chicas (of MILF’s) in contact te komen.

 6. SOLANGE

  Fake vrouwtje weet dat ze leuk is om te zien en alles acteert…..heb haar zonder make-up gezien …je schrikt je het apezuur niet om aan te gluren

 7. Hannah

  In de aflevering van afgelopen week over Dorothy was er 15 minuten uitgeknipt. Waarom?

 8. tammer

  Hij noemt Astrid Joosten opzettelijk NIET? Veelzeggend.

 9. JM

  Dat wordt dus een aflevering die ik oversla.
  Terwijl ik gewoon fan ben van het programma.

  Maar Chantal is zó gemaakt, zó nep, en zó Halina Reijn. dat ik dat skip.

 10. cynthia

  Jaap wil wel in het mooiste meisje Chantal

 11. BRAAK

  Jongbloed, ga toch met pensioen dwerg, met die rot stem van je en je volkomen laag bij de grondse interviews doorspekt met oneliners die er niet toe doen of van kwetsende onkunde getuigen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.