Hélène Hendriks zegt niet direct ja tegen Studio Sport

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 8:30

FOX Sports-ster Hélène Hendriks zegt niet direct ja als ze gevraagd wordt door het meest bekeken sportporgramma van Nederland: NOS Studio Sport. Dat laat ze weten aan het AD. Als ze gevraagd wordt of het nog altijd haar droom is om Tom Egbers op te volgen bij Studio Sport, antwoordt de FOX-ster: “Vroeger wel. Nu zou ik twijfelen. Hij doet bijna alleen studiowerk, terwijl ik het geweldig vind om live vanaf de velden te presenteren. En nee, dat zeg ik niet omdat mijn werkgever meeleest.”

Bij veel kijkers staat Hendriks bekend als de babe van FOX, vanwege haar vrouwelijke outfits. Dat moet volgens haar van de Amerikanen. “Mijn stylist wil opvallende kleding en dat snap ik. En dan zijn er nog de regels van FOX Sports. Zo’n Amerikaanse tv-zender is strikt over de stijl van de presentatoren. Mannen in keurig pak, vrouwen vrouwelijk met hakken.

Toch denken ze achter de schermen bij FOX dat haar uiterlijk nog wel wat beter kan, ondanks haar extensions en oogligt. “Nog informeren ze bij visagie of het ‘misschien niet goed zou zijn iets aan mijn voorhoofdrimpels te laten doen’.”

Aanvankelijk was Hendriks vooral veelbesproken door de forumleden van Mokkels.nl, maar inmiddels wordt ze ook vakinhoudelijk gewaardeerd. “Veel vrouwen op tv moeten bij de start door iets heen. Zeker in die mannenwereld. Kijk naar Eva Jinek. Zij kreeg bakken kritiek over zich heen en nu reageert iedereen enthousiast.

Een lang interview met Hélène Hendriks kunt u lezen in het AD, via Blendle.

Foto: FOX
15 Reacties op “Hélène Hendriks zegt niet direct ja tegen Studio Sport”


 1. achtmet

  Dat zou een goede ruil zijn ,wel jammer voorde Fox fans trouwens ,maar voor de studio kijkers een verademing .Egbers ?? brrr weg met die hakkelaar .

 2. Jelle

  helene vergelijken met eva ?

  hier is eva niks bij,
  die zit er puur voor ZICHZELF,

  helene is een spontane meid,
  sportief,stijl,
  kan tegen een geintje, geen zeur,
  weet goed met mannen om te gaan,
  maar laat ze asjeblieft NIET naar de npo gaan,
  dan is ze snel bedorven,
  bij npo vinden ze zichzelf zo fantastisch,

 3. aammehoela

  Denk dat ze gelijk heeft. Wat Tom Egbers nu doet is voor haar geen verbetering. Of ze moet gelijktijdig Tom en Dione vervangen. Dan zou het de overweging waard zijn. Maar nu moet ze maar blijven waar ze is.

 4. kaatje

  helene is een Top wijf ,ik kijk er elke zaterdagavond naar, eredivisie live.
  Ik zou het toejuichen als zij Tom Egberts zou vervangen .

 5. David

  Moet ze echt niet doen. Bij studio Sport sta je in een lege studio de auto-cue op te dreunen op de meest onmogelijke tijdstippen. Bij Fox kom je nog eens ergens…

 6. Vrede

  Kan ze niet naar Studio Voetbal. Die Tom Egbers bakt d’r echt niks van.

  Hij onderbreekt echt alles wat de ‘zogenaamde’ deskundigen aan tafel willen vertellen. Ze moeten continu zich houden aan een papiertje voor zijn neus.
  Als Kees de confrontatie aangaat met Verbeek over de resultaten van de laatste paar weken onderbreekt die hem want het moet even eerst over PSV gaan.
  Als ze daarna een discussie over iets anders starten moet het even verder gaan over de gebaren van Bergwijn want de beelden van Ziyech lagen blijkbaar al klaar.
  Daarna als het over Feyenoord gaat begint iemand over dat het eigenlijk best raar is dat een finale niet op neutraal terrein is en Feyenoord thuis mag spelen en dan roept die gelijk ‘ander verhaal’ om het af te kappen.

  Ook tegen Gert Jan Verbeek; Of die in 1 zin kan zeggen wat er mis is met FC Twente. Hoezo in 1 zin? Moet het weer snel ofzo. Gelukkig negeerde hij het.

  En zo gaat het altijd met hem. Ze zitten daar allemaal aan de ketting, 3 minuten praten over dit onderwerp, 2 minuten over dat onderwerp, dat filmpje staat klaar en straks nog dit en dat. En dan krijg je Castelen aan de telefoon,tenenkrommende televisie ook. Slecht verbinding en totaal niet interessant.
  Egbers maakt het nou interessant of spannend en kapt alles wat erop lijkt gelijk af.

 7. tonio

  Heleen er in en Rifkaa er uit goede ruil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. GW

  Hélène Hendriks is heel erg goed bezig. Durft ook lastige vragen te stellen. Hoop dat ze veel meer kansen krijgt.

 9. Hijgje Huigstra

  Dat doe je heel handig. NOT

 10. dirk

  je kan van Jack van gelder denken wat je wilt maar het is wel een vakman, kijk op zondag avond maar eens naar rondo. Tom egberts heeft het hele programma studio voetbal om zeep geholpen. Ik denk dat helene studio voetbal goed aankan leuke verschijning en ook nog kritisch.

 11. TopShow

  Nooit doen Hélène!
  Dat boring SS is niets voor jou!
  Zo achterhaald dat zogenaamde “bord of tafel” samenvattinkjes programma!
  Wij kijken al meer dan 25 jaar niet meer!
  Je zit goed bij Fox Sports en af en toe aanschuiven bij Voetbal Inside zou ons bekoren!

 12. Maarten

  Fox Sports is een zendertje voor en door k.neusjes.

 13. Ernst

  Graag, alsjeblieft die Tom Egbers weg

 14. Ernst

  En gezien de stompzinne jaren 1950 eisen zou ik zeker weg gaan bij FOX.

 15. Maarten

  Ernst

  Dus jij ziet graag een manwijf op gympies staand een programma presenteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.