Fockeline en Wendy met huilvideo na tv-moord

De moord op een personage in de RTL 4-serie Moordvrouw op zondagavond kwam niet alleen bij fanatieke kijkers hard aan, maar ook bij de actrice van het vermoorde personage Fockeline Ouwerkerk en hoofdrolspeelster Wendy van Dijk. Dat laten ze weten in een huilvideo op Instagram. De actrices zijn op de video helemaal down the drain. “Nou, ik moet meteen janken. Ik ben net vermoord“, zegt Ouwerkerk. “In het echt ben ik er dus nog, maar dus niet meer in Moordvrouw.

Wendy van Dijk schrok even toen ze haar hoofd zag op de selfiecamera. “We hebben alleen maar gehuild. Heel hard. Kijk maar naar dit… Het ziet er ook niet uit werkelijk! Dit zijn onze huilhoofdjes. Ik heb al zo veel gehuild ik kan niet meer huilen.”

Dan tegen de kijkers: “Sorry dat we jullie zo’n gruwelijk einde hebben gegeven. We konden het zelf ook helemaal niet aan. We moesten de hele tijd huilen, huilen, huilen. Maar dat maakt het wel echt.”

De huilvideo ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen