Gordon ziet op tegen kort geding nepvriend

Gordon ziet op tegen het kort geding dat zijn ‘nep-ex’ Kevin uit Almere tegen hem heeft aangespannen en in april dient voor de rechtbank in Lelystad. Dat laat hij blijken in de Metro. Gordon nagelde Kevin aan de social-media-schandpaal toen hij naar eigen zeggen ontdekte dat de arts in opleiding een dubbelleven leidt. Daarbij claimde Gordon dat Kevin zijn vriend was, terwijl Kevin dat ontkende. Kevin eiste dat Gordon zou stoppen hem zwart te maken, maar wordt nog steeds lastiggevallen door hem.

Daarom heeft Kevin een kort geding aangespannen. Dat hun ruzie uitmondt in een kort geding noemt Gordon ’te triest voor woorden’.

Gordon heeft niet bepaald zin in zo’n privé-rechtszaak. “Moet ik straks mijn hele privéleven op straat gooien en intieme apps laten lezen aan een rechter?! Het bestaat toch niet dat dat nodig is.

Kevin beschuldigt Gordon van smaad en laster. De entertainer heeft naar eigen zeggen ‘niet de allerleukste twee weken’ achter de rug.

Ik zit nog zo in die verliefdheid en hou nog steeds van die man. We zouden volgende week naar Hongkong gaan, de tickets waren al geboekt. Ik kan het nog steeds niet bevatten.

Lees ook: Tóch zaak tegen Gordon: ‘Hij blijft me lastigvallen’ (zondag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen