Fred van Leer gaat presenteren voor TLC

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 10:00

Fred van Leer gaat aan de slag voor tv-zender TLC. Hij gaat een nieuw modeprogramma presenteren, dat in het voorjaar in première gaat. Dat heeft een woordvoerster vandaag laten weten. Van Leer helpt in het programma mensen met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten. Hij kijkt nu al uit naar alle door hem gecreëerde make-overs. “Ik vind het te gek dat ik met de grootste vrouwenzender ter wereld mag gaan samenwerken en ik kijk uit naar dit nieuwe programma.”

De stylist gaat niet alleen dunne, maar ook dikke mensen kleden. “Ik vind dat iedereen, ongeacht zijn of haar uiterlijk en ongeacht de inhoud van de portemonnee, er mooi uit kan zien. En minstens net zo belangrijk is dat men zich weer mooi kan gaan voelen. Ik ga hen de aandacht én hulp geven die ze verdienen!

Voor het programma worden mensen gezocht met een specifiek probleem waar ze mee worstelen. “Mensen die enorm zijn afgevallen of door een ziekte of ingrijpende gebeurtenis met een kledingprobleem kampen en het lastig vinden om te shoppen voor een goede outfit, mensen die niet weten wat hen wel of niet staat, of die het moeilijk vinden om de schoonheid in zichzelf te ontdekken.”

Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via het aanmeldformulier op de TLC website (www.tlc.nl).

Het nieuwe programma is in het voorjaar te zien bij TLC.

Foto: TLC
11 Reacties op “Fred van Leer gaat presenteren voor TLC”


 1. Peter de Poot

  Er keek al niemand naar zijn programma’s voor Rtl 5, dus hier zal er al helemaal niemand kijken naar zijn slechte trucje

 2. Peter Poot

  Fred is zo niet echt…

 3. eindregie

  Bij TLC hebben ze dus echt niet door dat deze clown eerder voor nog minder kijkers zorgt ? Dit narcistische non-talent hoort echt niet op de beeldbuis.

 4. Annoniemus

  Huh , TLC wat the hell is dat nu weer ??

 5. Ikke niet

  @annoniemus. Dit geeft meer aan dat je niet verder kijkt, dan je neus lang is

 6. Bonnie Kreukboven

  Zal vast wel weer een doorslaand succes worden, net al al Fred zijn andere successen op de vaderlandse televisie. Not. 10.000 kijkers?

 7. Ruk

  En daar blijven wat een overdreven nicht

 8. Dennis

  Fred heeft 1 truc en die past hij non stop toe. Hij speelt iemand. En daarbij een uitzonderlijk slechte presentator. Flop gegarandeerd.

 9. Juul

  Nee he weer een nicht op de buis.

 10. Floddero Flunk

  @ Ikke niet:

  Hahahaha doe normaal zeg. Verder kijken dan je neus lang is; dat doe je niet als je zo’n domme pulpzender voor barbielovers als TLC gaat kijken :D

 11. Rodrigo

  TLC, dat was toch een meidengroepje die in de jaren 90 en begin 2000 een aantal hitjes wist te scoren…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.