Euvgenia: ‘Homo’s zijn helemaal vrij in Rusland!’

Geplaatst op Tue 13 Feb 2018 om 16:00

Euvgenia Parakhina vindt het zwaar overdreven wat er in Nederland gezegd wordt over de LGTBI-rechten in Rusland. Die groep mensen kan in Rusland alles doen wat ze willen. Dat heeft de tv-persoonlijkheid, bekend van RTL-dansshows, gezegd op NPO Radio 2. Parakhina, die ook vindt dat onze media Russische hacks verzinnen, stelt dat het in Rusland prima vertoeven is voor homo’s. “De gay-mensen bestaan daar, gaan naar de clubs en kunnen alles doen wat ze willen.

Ze gaf antwoord op een ingezonden vraag van dj Joost van Bellen. Hij vroeg: “Jij bent van Russische afkomst. Komt het ooit nog goed met de mensenrechten en de rechten voor gays, lesbians en transgenders? Daar maak ik me nog steeds heel veel zorgen over.”

Zij daarop: “Ik zal heel duidelijk dit antwoord geven. Het is niet zo erg zoals het hier wordt beschreven. De gay-mensen bestaan daar, gaan naar de clubs en kunnen alles doen wat ze willen.

Het is een beetje zoals in Nederland, aldus Parakhina. “In Nederland worden ook gays geslagen en ook niet geaccepteerd in kleine dorpjes in Zeeland of Friesland. In Moskou bestaat het officieel en zijn de mensen vrij.”

Dat het huwelijk niet officieel is in Moskou is correct, maar ik zal je vertellen: ik heb het document van Poetin gelezen waar heel veel over werd gediscussieerd en dat kwam vanuit bescherming tegen pedofilie. Ik denk dat Nederland zich daar druk om moet maken en niet om gayrechten in Rusland.”

Het is ‘ver overdreven’, aldus Parakhina.

Foto: RTL
46 Reacties op “Euvgenia: ‘Homo’s zijn helemaal vrij in Rusland!’”


 1. Sven78

  Euvgenia Parakhina is een Slavische nationalist.

 2. Bram Biester

  Van het padje!

 3. Halbe de Nar

  Gaan we die kant weer op. Voorlopig moeten we het hebben over SOEDIE ARBIE de bevriende natie van Nederland. Het land waar homo’s worden onthoofd. Met dat land doen we zaken en dat is de realiteit.

 4. B

  Kleine dorpjes in Zeeland of Friesland? Lekker bevooroordeeld weer. Dat ze dat document gebruikt om Rusland te beschermen is pijnlijk, want daarin worden homofilie en pedofilie min of meer gelijkgetrokken. Homo, dus pedo, zo wordt deze vrijbrief uitgelegd door potenrammers. Ik ben ooit in Moskou geweest voor zaken (nee, niet samen met Halbe) en toen het gesprek op dit onderwerp kwam, werd me duidelijk gemaakt dat homo’s en negers niet behoren te bestaan. Ik zal volgens Euvgenia wel met de uitzondering in gesprek zijn geraakt.

 5. zelle jijlsra

  je kunt beter homo in rusland zijn dan in amsterdam ,

  t is daar gewoon….doe gewoon,
  en val niet op,

 6. Kaaskijker

  O, dus het gaat prima met de homorechten in Rusland? Vraag dat eens aan LHTB’ers of respectievelijke belangenorganisaties of dat zo is. Amnesty International is ook zeer kritisch. Maar ik weet het antwoord al: Euvgenia is een Pro-Poetin gekkie.

  https://www.reuters.com/article/us-russia-lgbt-crime/lgbt-hate-crimes-double-in-russia-after-ban-on-gay-propaganda-idUSKBN1DL2FM

 7. Frietje achmed

  Ik heb geen hekel aan homo’s maar het moet geen gewoonte worden.

 8. Hahaha

  Kaaskijker ben jij de echte of gebruikt weer iemand jou naam?

 9. Viezzzz

  Ik kan die achterlijke afkorting LHBT niet meer zien of horen.
  Iedereen met een se k s uele afwijking krijgt een lettertje kado.

 10. aammehoela

  Zij verspreidt dus nepnieuws. Hoeveel zou ze ervoor betaald worden. En zo gemakkelijk om kleine dorpjes te noemen. Overdreven, in de grote steden met een bepaalde groep, Noord-afrikanen, lopen ze hooguit gevaar. In Rusland en in geheel Oost-Europa trouwens kunnen ze echt niet in vrijheid leven. Als ze geluk hebben kunnen ze een beetje anoniem door het leven, maar er openlijk voor uitkomen kost gewoon je baan. Maar oke, bij Erdogan loop je natuurlijk een groter gevaar, net zoals in de meeste moslimlanden.
  Maar deze vrouw moet haar mond houden en niet teveel naar de Russische tv kijken. Het is in het geval van Zijlstra nota bene de media die de gehele zaak ontmaskerd heeft en erop wijzen dat in dit geval, enkel dit geval dus, Poetin niets te verwijten valt.

 11. ann-Lynn

  VOGELvrij bedoelt ze waarschijnlijk!

 12. Halbe

  Homos mogen in rusland, ben er zelf heen geweest enkele jaren terug

 13. Frietje achmed

  Ik zat laatst met een homo in bad. Uit het niets zag ik een drol in het water toen zij die homo tegen mij kijk Achmed onze kleine kan al zwemmen.

 14. MikeNL

  Propagandeuvgenia

 15. 071

  Het bewijs in de vorm van de nieuwste techniek en tactiek: het Westen wordt wel degelijk vanuit Rusland gehackt en wel via een real life wandelend persoon genaamd Euvgenia Parakhina!

  Nepnieuws At Your Service!

 16. IkhaatPoetindehomohater

  Tuurlijk Euvgenia Parakhina. Je gelooft het zelf nog hahahahahahahaha.

 17. Jiuoooo

  In polen precies hetzelfde

  Zolang je je niet als ferry doedens of fred van leer gedraagt als een adhdh geef me alsjublieft aandacht elfje gedraagt en er niet teveel mee te koop loopt zal je van niemand last hebben

  Mensen doen net of homos daar niet over straat kunnen zonder gelyncht te worden
  Net zoals negers niet meer over straat in nederland kunnen omdat witte mensen ineens zo racistisch zijn 😂

  Lekker hysterisch paranoide blijven doen mensen
  Is erg goed voor de gezondheid

 18. Sean

  “In Nederland worden ook gays geslagen en ook niet geaccepteerd in kleine dorpjes in Zeeland of Friesland.”

  Gebaseerd op…?

 19. Marko Jablan

  Euvgenia Parakhina vertelt slechts een deel van het verhaal. En ook haar Russisch is stil blijven staan – Pederast, want dat woord bedoelt, betekent letterlijk vertaald ‘kinderlijke seksualiteit’. Het gaat niet om pedofilie, het gaat om het hele pakket niet-heteroseksueel. Behalve lesbiënnes.
  Wat ze vergeet te melden: Ja, in Moskou en St.Petersburg kun je inderdaad naar clubs etc. Maar die mogen geen reclame maken, zijn alleen via-via te vinden. In de rest van Rusland ligt het veel moeilijker ̬n omdat in de media er niet over gesproken mag worden, zie je daar de ontwikkeling achteruit. Tel er bij op, dat de Russische cultuur sowieso veel gewelddadiger is Рin vergelijking met Nederland Рen je kunt de uitkomsten voorspellen. Mix van Eer- en Machocultuur.
  Wil iemand deze Euvgenia Parakhina een volgende keer wat scherpere vragen stellen? Dan valt ze vanzelf door mand met haar halve waarheid.

 20. ox

  dat wordt een geheel verzorgd weekendje,in poetin’s datsja,bel halbe voor tips.

 21. Tanya

  Ze heeft volkomen gelijk.
  En: verbeter de wereld, begin bij jezelf!

 22. iq10

  t is allemaal de schuld van de russen,zegt mannetje pecholt,
  en HALBE was erbij
  pppppffff

 23. Karel

  Wordt heerlijk geregeerd op Saoedie Arabië..

 24. Mike

  Ik word agressief van deze domme vrouw.

 25. anoniem

  Leuk volk die Russen! Al hebben ze vaak dubieuze leiders die mensenrechten met een korrel zout nemen..

 26. Otto Groeneveld

  Vraagje aan al die Einstein figuren. Was er zijn homo’s beter af, in het islamitische Saoedie Arabië of Rusland? Waarom is de VVD en standpunten D666 zo stil als het over Saoedie Arabië gaat?
  Hallo antwoord giganten.

 27. Dick

  Ze kunnen behalve naar de club gaan ook naar deze podcast luisteren! https://soundcloud.com/user-77075810/tracks

 28. SOLANGE

  wIJF SPOORT NIET

 29. Dennis

  Nee de mensen die door de mainstream media gehersenspoeld zijn sporen zelf niet.

 30. Sukk0l

  Er zijn genoeg onafhankelijke documentaires die iedere voor zichzelf denkende individu kan opzoeken en bekijken waarin je kunt zien hoe homo’s worden behandeld in Rusland. Deze vrouw is niet goed.

  En waarom spreekt zij voor homoseksuele Russen? Laat ze zelf aan het woord. Vaag mens.

 31. Koen

  Blijkt nu al helemaal met Halbe dat Europa bang wordt gemaakt voor Rusland. Rusland wordt steeds slecht afgebeeld, het is allemaal niet zo eeg als wij denken…

 32. @Koen

  Je hebt helemaal gelijk!
  Er worden slechts politieke tegenstanders van Poetin ontvoerd, gemarteld, afgeschoten, vergiftigd (zelfs buiten Rusland) en komen onder zeer dubieuze omstandigheden om het leven.
  Verder valt het allemaal reuze mee.

 33. Ronald de Vries

  Het Rusland demoniseren is een beetje mislukt door die neoliberale maffia. Het evil zit echt bij het media en politiekekartel. En ondanks alle pure propaganda heeft het Nederlandse volk dit door. Leve het internet.

 34. Marko Jablan

  @Otto Groeneveld: Standpunten van Nederlandse politieke partijen over het buitenland zijn dagdromerij. Een homo uit Iran heeft ons uitgelegd, dat je in het Midden-Oosten alleen angst voor de staat hoeft te hebben, de cultuur is daar zo dat mannen elkaar wel kunnen ontmoeten. In Rusland en andere Slavische landen is het gevaarlijker, omdat je daar van alle kanten kunt worden aangevallen.
  Maar Nederland is ook niet mis. De teller staat op brandstichting, schade aan huis en auto, spreekkoren voor de deur en een politie, die eerst zegt ‘u kunt het prima zelf oplossen’. Dat hebben we dan ook gedaan ;-) De brullende pubers via de school, de angstige papa’s en mama’s via hun werkgever of een intimiderend ‘gesprek’. Alleen bij de poging tot moord (doorgedraaide Bible Belt Blanke), poging tot doodslag (nog zo’n geflipt figuur) kwam de politie wel met zwaailicht aangereden, maar goed, toen vloeide er ook bloed.

 35. Gerard

  @ Marko Jablan
  Hetgeen jij noemt, is geen syoniem voor Nederland.
  Het is wel synoniem voor de mislukte multiculti samenleving.
  Duidelijk is dat jij dit voor jezelf ontkent.

 36. lvs2015

  @Marko Jablan ; Helemaal gelijk v.w.b. je uitleg inzake het homo gebeuren in NL en in het buitenland.

 37. Marko Jablan

  @Gerard: de daders waren in alle gevallen witte, autochtoon en vooral dom. De buren met wortels buiten Nederland hebben ons op het spoor van de daders gezet.

 38. Gerard

  @ Marko Jablan
  Je commentaar gaat met name over homohaat in Nederland. Als jij niet inziet door wie en wat dat uiteindelijk wordt veroorzaakt, buiten 1 enkel incident waar anderen bij betrokken zijn, dan ben je niet bijster intelligent.

 39. Marko Jablan

  Eh … Gerard, het zijn een paar persoonlijke voorbeelden. De oorzaak van dit gedrag is in Nederland, op de Balkan en in Rusland exact hetzelfde: mannen, die zich opeens als roedeldieren gedragen, omdat ze iets zien, wat ze niet begrijpen, niet kunnen plaatsen en niet weten hoe te reageren. Daar komt die agressie vandaan.

 40. Otto Groeneveld

  Mario @ 9.20 -1 allereerst bedankt voor je antwoord want je bent waarschijnlijk de enige die er nog over denkt. Komt bij dat je ook de vraag beantwoordde en er niet omheen draaide.
  Ik ben het niet met je antwoord eens. In Iran, van oudsher een land met hoogstaande travestie en geslachtsoperaties, is het homo zijn toch iets anders dan in SA. En daar gaat het om. De Haagse familie staat al meer dan honderd jaar, uit de tijd van Wilhelmina op een enorm voetstuk in SA en bij de elite van dit land kan deze Haagse familie ook niet stuk. Realiteit is dat SA het land is waar de mensenrechten totaal niet gelden. Nog erger dan Noord Korea. En dat is het punt. Homo’s in SA, het bevriende land waar neoliberaal Nederland al meer dan 100 jaar van wegkijkt. En homo’s in SA zijn toch ietsiepietsie slechter uit dan in Rusland.

 41. Gerard

  @ Marko Jablan
  Het Westen en de Balkan zijn niet te vergelijken, in geen enkel opzicht.
  Ik vind het best een beetje aandoenlijk om te zien dat je maar om de hete brij blijft heen draaien.

 42. Otto Groeneveld

  Bedoel uiteraard Marko.

 43. Claire

  Euvgenia Parakhina kan zich beter richten op de Russische folklore (volksdansen en andere onzin) want voor de rest is te te dom om te ka**en.

 44. Rodrigo

  Claire, heeft jouw moeder je geleerd dat je zo mag praten? Vast niet, doe dat dan ook niet op een serieus mediaforum, domme geit dat je er bent

 45. F’iscadel

  Zij heeft groot gelijk! Fijn dat er eindelijk mensen opetaan die het opnemen voor Rusland! We worden al veel te lang bestookt met anti-Rusland propaganda door EU leiders en linkse politici! Rusland is een bondgenoot waar we respect voor moeten hebben!!!

 46. Marko Jablan

  @Otto: ik volg je redenering, maar heb zelf te weinig informatie uit Saoedië-Arabië om er goed oordeel over te hebben. De 1 lukt het om een leven als homo op te bouwen, de ander wordt gestenigd en ik mis de achtergronden om dit soort gevallen goed in te kunnen schatten.
  @Gerard: hier lukt het al jaren om het beste van ‘t westen en de Balkan te integreren. Dat gebeurt helemaal vanzelf als je man uit een andere cultuur komt dan jijzelf ;-)
  @F’iscadel: het Russische volk kan ik nog respecteren, maar de machthebbers … dat is een ander verhaal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.