Paul de Leeuw agressief van De Curling Quiz

Geplaatst op Tue 13 Feb 2018 om 15:00

Paul de Leeuw werd agressief toen hij vorige maand keek naar de eerste aflevering van de Frans Bauer-show De Curling Quiz op NPO 1. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. De Curling Quiz heeft een prachttijdslot gekregen van NPO 1 – zondagavond prime time – maar stelt inhoudelijk ernstig teleur. Op dat soort momenten sms’te De Leeuw meestal met zijn vroegere regisseur Guus Verstraete, de man van Simone Kleinsma die vorig jaar overleed, zo vertelt De Leeuw in de krant.

De Leeuw wist niet wat hij zág toen hij naar het programma van Bauer keek. “Bij de eerste uitzending van de Curling Quiz wist ik niet bij wie ik mijn agressie en irritatie kwijt kon. Dat zijn de momenten waarop ik denk: ’Was Guus er nog maar.’

Hij mist Verstraete nog elke dag. “Vooral als ik televisie zit te kijken, zoals onlangs nog naar The Voice. Zie ik die Waylon zitten met een enorme grote bril. Ik weet zeker dat ik op dat moment naar Guus had geappt: ’Dat kan toch niet, wie zegt daar nou iets van.’ En toen hij na de pauze de bril had afgedaan: ’Zie je nou wel, het kon echt niet.’

De Leeuw maakt ook weekendamusement op NPO 1. Hij is nog altijd te zien als presentator van De Kwis.

Het Telegraaf-interview met Paul de Leeuw en andere sterren over Guus Verstraete kunt u lezen via Blendle.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA
21 Reacties op “Paul de Leeuw agressief van De Curling Quiz”


 1. Erg@gmail.com

  Nee meneer de leeuw maakt top tv 😂😂😂😂😂😂😂😂 my God ! Dat die man nog een kans krijgt van Frans klein! Vreselijk

 2. Theo

  Deze man haat hetero’s!

 3. Chippa

  Was een eervol tribute in Beeld & Geluid, geheel in het teken van het werk van Guus Verstraete en daardoor ook grotendeels een viering van de gouden jaren van de Nederlandse amusementsshows, de opkomst van Aalsmeer en de carrières van De Leeuw, Van Duin, en van den Ende. Het was echt een gouden team in een gouden tijd. De opkomst was ook fantastisch; onder meer Serge Henri Valcke, Ron Brandsteder, André van Duin, Joop van den Ende, Simone Kleinsma, Berend Boudewijn, Martine Bijl, Corrie van Gorp, Frank Sanders en zelfs Louis van Gaal waren van de partij.

 4. Gebruikert

  Paul de moraalridder, een aantal jaren terug nog gehandicapten belachelijk maken en als zwarte piet bejaarden bekogelen met pepernoten (met een negroide accent). Deze meneer moet zijn mond houden en bij voorkeur verdwijnen uit de media.

 5. Endanditnog

  Guus Verstraete was een bullebak en niet prettig in omgang voor zijn collega’s!

 6. Bart

  Wat je ook van hem mag vinden, hij heeft wat betreft die Curling Quiz wel gelijk. AVROTROS kan dan nog beter terug komen met Ter Land ter zee en in de lucht of Moordspel. Beter nog kopen ze The Amazing Race voor in het najaar op de plek van Wie is de Mol.

  Zou leuk zijn als de Leeuw zelf terug komt met Lekker Laat de hele zomer op
  de late avond en van wekelijks wisselde locaties. En op prime time met Pauls Kadoshow.

 7. dirk

  Paul de Leeuw en gordon allebei eutenasie

 8. aammehoela

  De kijker is het blijkbaar eens met de kritiek. Daarom kan hij dit ook gemakkelijk zeggen. De kijker verlaat NPO 1 voor NPO 3 en NPO 2 op dit tijdslot.

 9. Chac

  Ik word agressief als ik deze enge waardeloze papzak weer als stoelvulling bij dwdd aan tafel zie zitten en hier €2000 voor krijgt

 10. Jordy

  Akelig mannetje die Paul de Leeuw. Mijn advies: ga lekker onfris reet neuken iedere dag en val ons niet meer lastig op tv!

 11. Jordy

  Akelig mannetje die Paul de Leeuw. Mijn advies: ga lekker onfris reet n**ken iedere dag en val ons niet meer lastig op tv!

 12. Gert

  Hr of Mevr de Leeuw het zal een verademing zijn als je van de buis verdwijnt.

 13. Frietje achmed

  Ik kwam paul laatst tegen in een restaurant in de wc ik moest meteen een scheet laten toen begon hij te zingen ‘love is in the air’

 14. Hatseflatsssssss

  Hr of Mevr de Leeuw het zal een verademing zijn als je van de buis verdwijnt.

 15. achtmet

  war een commentaar van die vervelende blerende papzak !

 16. Karel

  Dat is die dikke pisnicht met zijn rotkop.

 17. John

  Ik word agressief als er weer eens een nummer van meneer op de radio voorbij komt, wat een vreselijke muziek van deze man. Kattengejank klinkt nog fijner in de oren, vrij beperkte zanger, laten we wel zijn. Ben ook geen fan van Frans om eerlijk te zijn, maar is wel een goede kerel, en niet zo gemaakt als al die andere typetjes op de buis. Verbeelden zich allemaal heel wat, stront wie heeft mij gescheten.

 18. Shadow1100

  Wil je echt walgen van vrindje De Leeuw. Pak een emmer en bekijk het volgende filmpje.
  w a l g e l i j k

  http://www.zideo.nl/playzideo/6b3465596e6c5a70

  En hij heeft commentaar op tv-optredens van zijn “collega’s”?

 19. Dick

  Weet je waar ik ook agressief van word? Deze podcast! https://soundcloud.com/user-77075810/tracks

 20. SOLANGE

  hIJ HEEFT GELIJK ALS IK DIE KOP VAN DE LACHENDE 1 CELLIGE Bauer zie wordt ik ook agressief

 21. Annoniemus

  De late avondshow waar Paul de Leeuw op een fiets kwam aanrijden met dat vadsige en zwetende lichaam dat was pas een pretje #agressie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.