Dit zijn de favoriete series van Heleen van Royen

Geplaatst op Sun 11 Feb 2018 om 14:00

Als vrouw met toegang tot aanbieders van hoogwaardig entertainment, zoals Netflix, kijkt Heleen van Royen series bij de vleet. Maar wat is nou eigenlijk het beste van het beste? In de VARAgids doet de bekende tv-persoonlijkheid uit de doeken wat echte aanraders zijn. “Ik kijk veel series. Dat is voor mij echt ontspanning. Grey’s anatomy, Suits, Outlander, House of cards (hoewel ik het laatste seizoen niets aan vond), Stranger things (maar daar is de nieuwigheid ook wel van af nu)“, zegt ze.

En Big little lies met Nicole Kidman en Reese Witherspoon is ook goed, verklapt Van Royen. “Maar ook Modern family, zo briljant, hoe alle verhaallijnen in elkaar grijpen en de snelheid van de humor, het is alsof je die mensen zelf kent.

Wat nog meer? “Girls, Orange is the new black en Bloodline, met Ben Mendelsohn. Als hij een kamer binnen komt, is de verschijning is al genoeg. Dan weet je: here comes trouble.

Haar favoriete serie House of Cards was onlangs in opspraak omdat hoofdrolspeler Kevin Spacey een #MeToo-gevalletje is. “De enige #MeToo-ervaring die ik heb gehad was in Turkije, waarbij allerlei mannen op straat en in winkels handtastelijk werden. Echt vervelend. Eén man greep me gewoon vol in mijn kruis. Die kreeg een klap van me.

Het VARAgids-interview met Heleen van Royen kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
11 Reacties op “Dit zijn de favoriete series van Heleen van Royen”


 1. Vrede

  Wat?Mensen willen graag mijn lijstje weten? Offcourse!

  – The Bridge
  – Game of Thrones
  – Lost
  – The Wire
  – The Sopranos
  – Stranger Things
  – Breaking Bad
  – Homeland
  – OZ
  – Boardwalk Empire

 2. Erland

  op 1 alle programma s met mijn vrouw

 3. Willem

  Morgen de favoriete series van Peter vd vorst? Tsss

 4. shenkie

  Bedankt Vrede! Top!

 5. Wollter

  Nu ik de favoriete series van Helen weet kan mijn dag niet meer stuk. Wat zal ik vannacht goed slapen!

 6. Ron

  Jammer dat Ben Mendelsohn eigenlijk alleen maar het eerste seizoen echt mee deed in Bloodline. Uitstekend acteur en een geweldig karakter had in daarin.

 7. HBO

  @vrede: eindelijk iemand met goede smaak op deze site. ;)

 8. Loop

  Ik dacht Keetje Tippel

 9. frans

  Amen

 10. Wendy

  Heleen heeft echt deodorant nodig…. wat stinkt dat mens als je er naast zit in de bioscoop.

 11. Patries la Paay

  Ik kijk bij voorkeur naar m’n eigen filmpjes. Lekker geyl, lekker gek.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.