Dit zijn de favoriete series van Heleen van Royen

Als vrouw met toegang tot aanbieders van hoogwaardig entertainment, zoals Netflix, kijkt Heleen van Royen series bij de vleet. Maar wat is nou eigenlijk het beste van het beste? In de VARAgids doet de bekende tv-persoonlijkheid uit de doeken wat echte aanraders zijn. “Ik kijk veel series. Dat is voor mij echt ontspanning. Grey’s anatomy, Suits, Outlander, House of cards (hoewel ik het laatste seizoen niets aan vond), Stranger things (maar daar is de nieuwigheid ook wel van af nu)“, zegt ze.

En Big little lies met Nicole Kidman en Reese Witherspoon is ook goed, verklapt Van Royen. “Maar ook Modern family, zo briljant, hoe alle verhaallijnen in elkaar grijpen en de snelheid van de humor, het is alsof je die mensen zelf kent.

Wat nog meer? “Girls, Orange is the new black en Bloodline, met Ben Mendelsohn. Als hij een kamer binnen komt, is de verschijning is al genoeg. Dan weet je: here comes trouble.

Haar favoriete serie House of Cards was onlangs in opspraak omdat hoofdrolspeler Kevin Spacey een #MeToo-gevalletje is. “De enige #MeToo-ervaring die ik heb gehad was in Turkije, waarbij allerlei mannen op straat en in winkels handtastelijk werden. Echt vervelend. Eén man greep me gewoon vol in mijn kruis. Die kreeg een klap van me.

Het VARAgids-interview met Heleen van Royen kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen