Claudia de Breij fan van vtwonen-shows op Talpa TV

Geplaatst op Sat 10 Feb 2018 om 12:30

Claudia de Breij is gek op alle vtwonen-programma’s die worden uitgezonden door Talpa TV (voorheen SBS). Dat zegt de BNNVARA-coryfee in haar column in de VARAgids. Je hebt het gewone vtwonen met Viktor Brand op SBS 6, maar bijvoorbeeld ook vtwonen: verbouwen of verhuizen met Nicolette van Dam op Net5. De Breij kijkt naar beide. “Er zijn meerdere titels met vtwonen erin, en ze zijn allemaal even heerlijk“, aldus de omroep-ster van 42-jarige leeftijd.

Het programma is hip, fris en helemaal van nu, vindt De Breij. “Als Eigen huis & tuin de Beethoven onder de woonprogramma’s is, dan heb ik nu de Lady Gaga gevonden in mijn nieuwe, allerlievelingste lievelingswoonshow: vtwonen.

Alle spin-offs gaan er bij haar in. “‘Verbouwen of verhuizen’ heet er een, en de andere geloof ik ‘weer verliefd of je eigen huis’ maar ik zie nooit een verschil.”

Wat maakt dit programma dan toch zoveel beter dan alle andere? Brand. Viktor Brand. De presentator. Viktor Brand is altijd enthousiast, grappig, empathisch en lijkt permanent ontzettend goed in zijn vel te zitten.

De hele VARAgids-column van Claudia de Breij over vtwonen kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Jacqueline de Haas
7 Reacties op “Claudia de Breij fan van vtwonen-shows op Talpa TV”


 1. De Leukste Thuis

  Heeft ze onlangs meubels gratis gekregen ?

 2. Wijskijker

  De enige vreemde eend in de bijt is Paleis voor een Prikkie van SBS6.
  Met die twee glijerige griezels.

 3. Jantje

  Nou heb dat VT wonen programma vorige week gezien. Leuk jong stel maar ze hadden onvrijwillig nog geen kinderen na vijf jaar samen. Nou dat moest tot drie keer toe uitgemolken worden door Victor bij het stel zelf en daarna bij een van de ouders. Ronduit walgelijk en doet ook totaal niet ter zaken bij zo’n programma

 4. animo

  ik kijk ook graag

 5. Vincent

  Jammer dat Viktor stopt en Kees Tol het gaat overnemen. Juist de ironie van Viktor Brand maakt het programma bijna cult. Dat gaat hen kijkers kosten. Nou ja, tenminste eentje (mij).

 6. SOLANGE

  Ja ik ben het met Vincent eens Viktor is een geweldige geestige presentator ..die Tol bakt er niks van….. kan niks ….is niks en zal nooit wat worden …hij drukt ook steeds zn mening door… ik zou dit…. ik zou dat….. Nee Kees Tol de mensen kopen het huis niet jij

 7. SOLANGE

  Paleis voor een prikkie is een geweldig programma hoe die 2 het voor elkaar krijgen chapeau!!!!!!! erg geestig ook

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.