Claudia de Breij fan van vtwonen-shows op Talpa TV

Claudia de Breij is gek op alle vtwonen-programma’s die worden uitgezonden door Talpa TV (voorheen SBS). Dat zegt de BNNVARA-coryfee in haar column in de VARAgids. Je hebt het gewone vtwonen met Viktor Brand op SBS 6, maar bijvoorbeeld ook vtwonen: verbouwen of verhuizen met Nicolette van Dam op Net5. De Breij kijkt naar beide. “Er zijn meerdere titels met vtwonen erin, en ze zijn allemaal even heerlijk“, aldus de omroep-ster van 42-jarige leeftijd.

Het programma is hip, fris en helemaal van nu, vindt De Breij. “Als Eigen huis & tuin de Beethoven onder de woonprogramma’s is, dan heb ik nu de Lady Gaga gevonden in mijn nieuwe, allerlievelingste lievelingswoonshow: vtwonen.

Alle spin-offs gaan er bij haar in. “‘Verbouwen of verhuizen’ heet er een, en de andere geloof ik ‘weer verliefd of je eigen huis’ maar ik zie nooit een verschil.”

Wat maakt dit programma dan toch zoveel beter dan alle andere? Brand. Viktor Brand. De presentator. Viktor Brand is altijd enthousiast, grappig, empathisch en lijkt permanent ontzettend goed in zijn vel te zitten.

De hele VARAgids-column van Claudia de Breij over vtwonen kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Jacqueline de Haas

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen