Burgemeester schrikt van Olcay Gulsens ‘fuck you’

Burgemeester Nol Kleijngeld van Waalwijk heeft met ‘stomme verbazing’ kennis genomen van de uitlatingen van Olcay Gulsen in de Trouw. Dat laat hij weten aan het Brabants Dagblad. Gulsen komt uit een ellendig gezin met een vader die aan de drugs en drank zat en zit: “Ik heb een tijd geleden een ontmoeting met de burgemeester van Waalwijk gehad, om het probleem van mijn vader op te lossen. ‘Gaan we doen’, zei hij, ‘ik ga er voor zorgen’. En vervolgens hoor ik helemaal niks meer van hem.”

Haar vader krijgt niet de zorg die nodig is, meent Gulsen. “Ik word van het kastje naar de muur gestuurd, de ene ambtenaar heeft een ATV-dag, de ander is net op vakantie gegaan. Tot ik laatst ineens een app’je van de burgemeester zelf kreeg, of ik misschien een leuk filmpje wilde maken om de burgers van Waalwijk mee te inspireren of zoiets. Ik ben nog te boos geweest om te reageren. Misschien kan ik dat dan nu meteen even doen? Burgemeester, als u dit leest: fuck you.

Kleijngeld is verbijsterd dat Gulsen ‘fuck you’ tegen hem zegt. Hij beaamt contact te hebben gehad met haar. “Indertijd, dan hebben we het over 2015 of 2016, heb ik een telefoontje van haar gehad. Daarin gaf ze aan dat haar vader het grootste deel van zijn leven in Waalwijk had doorgebracht, maar nu in Tilburg zit waar hij doodongelukkig is. Ik heb toen beloofd dat ik de zaak zou nakijken.

Later vernam de burgemeester dat de vader terug was in Waalwijk. “Daarmee was voor mij de zaak in feite rond, tot ik tot mijn stomme verbazing haar verhaal las in Trouw. Het ligt veel genuanceerder.”

Ook de gemeente vindt dat meneer Gulsen hier hoort en moet blijven en daarbij proberen we de familie zoveel mogelijk te ontlasten. Er is mij voor honderd procent verzekerd dat de familie Gulsen en medewerkers van de gemeente Waalwijk intensief contact hebben.

Wat vindt hij ervan dat de RTL Boulevard-ster nu ‘fuck you’ tegen hem zegt? “Het is begrijpelijk dat ze me belt in verband met de zorg van haar vader. Als ze vervolgens ontevreden is, had ze ook met mij contact op kunnen nemen.”

Het Trouw-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen op de Trouw-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen