SBS 6 met dagelijkse spelshow LUCKY13

SBS 6 begint in de zomer met de nieuwe dagelijkse spelshow LUCKY13. Hierbij kunnen kandidaten een geldbedrag winnen als ze alle dertien vragen van een spel goed beantwoorden. Per aflevering worden er twee spellen gespeeld. Dat heeft de zender laten weten. LUCKY13 wordt door moederbedrijf Talpa Network overigens niet neergezet als een SBS 6-programma, maar als een ‘unieke mobile-first gameshow die je via een app speelt, maar die ook elke dag live te volgen is op televisie, bij SBS 6’.

Men kan het spel op vaste tijden online spelen, waaronder dus in elk geval tijdens de tv-uitzending, elke werkdag op SBS 6. Op welk tijdstip dat zal zijn, kan een woordvoerder nog niet zeggen.

Het ultieme doel van het LUCKY13-spel is om alle dertien vragen juist te beantwoorden. “Met een LUCKY13 ben je winnaar en deel je het prijzengeld samen met alle andere winnaars. Simpel. Hoe minder winnaars met LUCKY13, hoe hoger het prijzengeld! En het geld wordt direct na de show uitgekeerd, ongeacht het bedrag.”

Het spel draait om brede algemene kennis. “De vragen zijn dan ook geen gokvragen, maar vragen waarop je het antwoord moet kunnen weten. Per vraag worden er altijd twee antwoordmogelijkheden in beeld gebracht. De vragen worden geselecteerd uit één van de vele LUCKY13 categorieën: van film en sport tot entertainment en taal.”

Over de presentatie van LUCKY13 is nog niets bekend. De producent is Talpa.

Foto: Talpa

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen