Katja: ‘Leuk dat ik naar Thailand kan voor de NPO!’

Geplaatst op Wed 14 Feb 2018 om 12:00

Katja Schuurman vindt het super fijn dat ze voor haar nieuwe NPO-programma Memories lekker veel kan reizen. Ze vindt het jammer dat NPO 1 vooralsnog maar zes afleveringen heeft afgenomen. Dat heeft de KRO-NCRV-presentatrice gezegd op NPO Radio 1. Schuurman vindt het heerlijk om op kosten van de publieke omroep te reizen. “We maken heel mooie reizen naar Frankrijk, Italië en Thailand. Dat zijn leuke dingen om te doen voor je werk“, aldus de 42-jarige presentatrice.

De eerste aflevering van Memories met Katja Schuurman als presentatrice was maandag. Het grote verschil met Anita Witzier is dat Schuurman meer over seks praat én dat ze de afloop laat zien van Memories-ontmoetingen.

Het format is op verzoek van Schuurman zelf aangepast. “Ze zeiden eerst: ‘Misschien is dat leuk voor het internet!’ Bij de NPO proberen ze ook wat te doen met internet. Maar ik zei: ‘Nee, ik wil het ín het programma.’ Dat doen we nu ook.”

Inmiddels staat het reizen even stil, want de NPO heeft slechts een korte serie van zes afleveringen afgenomen. “Dat is de koers van de NPO. Dat vind ik jammer. Het is steeds een beetje zes.

We gaan er wel echt vanuit dat op het moment dat dit programma wederom zo omarmd wordt als in de afgelopen twintig jaar, dat we gewoon lekker doorgaan. Het team is nog steeds aan het werk, dus we zitten klaar om door te gaan.”

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot
29 Reacties op “Katja: ‘Leuk dat ik naar Thailand kan voor de NPO!’”


 1. Meneer Kaktus

  Reisbureau NPO!

 2. De soa's van Gordon

  La Katja vliegt trouwens businessclass, terwijl haar crew als sardientjes in een KLM-ton wordt opgeborgen.

 3. Papegaaitje leef je nog

  Waarom kunnen die ontmoetingen niet gewoon plaatsvinden op de Veluwe, in Zuid Limburg of op Texel. Ook mooi en lang zo duur niet. En dat gepraat over sex is echt een obsessie van La Schuurman. Interesseert echt verder niemand iets.

 4. Vrede

  Ik moet zeggen dat ze Memories best leuk deed.

 5. harteloze henk

  Vervelend mokkel.

 6. Frans

  Stoppen met die flauwekul reisprogramma’s , als ik die landen wil zien ga ik zelf wel kijken ..

 7. Max

  Ja natuurlijk wil ze weer naar het buitenland. daar kan ze weer ongegeneerd los gaan met haar zelf uitgekozen camera- en geluidsmannen

 8. Telstar

  Kolder die programma’s

 9. hendrik

  Dan kan ze daar haar eigen flink laten pakken.

 10. jaidd

  En wij maar betalen aan npo dit terweil 75% van de nederlanders het niet kunnen betalen om op vakantie tegaan.

 11. Nymphomaantje

  Ik wil neuken hhiiihhiihhi en programma’s maken en lachen hihihi maar nu ben ik geile en wil neuken,Maja ik wil hihihi.

 12. shrink

  Lekker voor de tv op reis gaan is een van de meest lonende manieren voor BN’ers om het ordinaire volk de ogen uit te steken. De jaloezie van het plebs kent geen grenzen als je de BN’ers weer eens in tropisch Thailand of de Malediven ziet feesten op de treurbuis. En dat terwijl die paar vliegtickets en hotels voor een tv-ploeg alles bij elkaar hoogstens een paar duizend euro kosten (of minder indien gesponsord). Kortom peanuts op het hele programmabudget, maar altijd weer goed voor verzuurde reacties van het zeurende campingvolk.

 13. E. Jansen

  Het lijkt wel of MC met dit soort suggestieve koppen en berichtgeving bepaalde reacties wil uitlokken hier. Ze zal het eens in het voorbijgaan gezegd hebben, maar ik denk dat het plezier in het programmamaken in alles voorop staat bij d’r.

 14. F’iscadel

  Nederlanders zijn niet geinteresseerd in verre enge landen! Waarom kunnen dit soort programma’s zich niet gewoon op richten op Nederland!!!!

 15. Thijs Reumer

  Ik denk nog wel eens terug aan die koude dagen waarop Katja me verwarmde met haar geraffineerde technieken. Die meid beheerst de kunst van het slagroom kloppen.

 16. Mike

  Katja vind ik echt een vieze oude vrouw.

 17. lvs2015

  Heerlijk weer als commercieel BN’er gebruik makend van de gulheid van de NPO alias de door ons gesubsidieerde Omroepen met belastinggelden, om eventjes onder het mom van “journalistieke bezigheid” een veredelde vakantie te houden in een ver land en los van de reis ook uiteraard je lekkere gage van € 10.000 ex BTW ervan te nemen.

 18. Pieter S.

  Zoals bekend is Katja net als Floortje dan ook zeer begaan met het milieu. Hypocriete doos.

 19. joost

  NPO, schei nou eens uit met het financieren van al die kostbare vakantiereisjes voor al die nep lieden met hun nep onderwerpen daar bij jullie. Ze menen er geen barst van/.

  Het zijn wel onze belasting centen en als ik met vakantie ga moet ik ook alles zelf betalen !

 20. Roy020

  Ik mag morgen weer een dag werken zodat dit mokkel via reisbureau NPO op reis kan

 21. Frietje achmed

  Roy020 ik heb geen hekel aan werken maar het moet geen gewoonte worden

 22. tonio

  als ik kijk naar de olympische spelen weet ik niet of ik kijk naar de NPO of EUROSPORT zo veel reclame bahhhhhhhhhhhhhhh

 23. John

  Wil mevrouw nooit meer horen over het milieu, goed voor de Aarde al die ‘leuke reisjes’ Mevrouw Schuurman hoeven we wat dat betreft ook niet meer serieus te nemen.

 24. Peturrrr err devries

  Ik heb liever dat La Schuurman het vliegtuig pakt ipv. de auto.

 25. JM

  Katja: ‘Leuk dat ik naar Thailand kan voor de NPO!’

  Ze bedoelt natuurlijk: ‘Leuk dat ik naar Thailand kan op kosten van de NPO, en daarmee de belastingbetaler!’

 26. Japie

  Thailand ja daar zal zich wel thuis voelen gezien haar hobby s.ex
  Geldverslindend programma.
  Wat interesseert mij die vrouwen die zonodig weer een oude liefde in ver land willen ontmoeten
  als ze weer alleen zijn en jeuk krijgen.

 27. F’iscadel

  Inderdaad Japie. Zulke mensen hebben geen vaderlandsliefde en mogen van mij wegblijven!!!

 28. Net Niet

  Grote Flop

 29. BRAAK

  Nou meid, ga maar net als Floortje op vakantie van mijn belastinggeld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.