Ajouad El Miloudi confronteert Jan Roos

De KRO-NCRV heeft een persbericht verstuurd over de aflevering van De Reünie waar tv-bekendheid Jan Roos zo furieus over is en die zelfs de reden is van zijn besluit om nooit meer in een uitzending van de NPO te verschijnen. Hij hekelde namelijk de gedragingen van host Anita Witzier. Uit het persbericht blijkt dat Roos tijdens de opnames ook is opgezocht door verslaggever Ajouad El Miloudi. “Aan Ajouad vertelt Jan Roos hoeveel spijt hij heeft van sommige beledigingen.”

Roos zou tegen El Miloudi hebben gezegd: “Het is stoer doen over de rug van een ander, kinderachtig, vervelend, en daar heb ik best wel spijt van.

Volgens de KRO-NCRV is Roos altijd al een beetje lastig geweest. “Jan Roos werd als jongen al van school gestuurd wegens storend gedrag. De afgelopen jaren leerden wij hem kennen als verslaggever bij PowNews, werd hij genomineerd voor de Gouden RadioRing met zijn programma Echte Jannen, en recent was hij politiek lijsttrekker van VNL Met zijn scherpe tong en ongezouten mening heeft hij menig politicus en BN’er beledigd“, zegt een woordvoerder.

Verder focust de aflevering zich vooral op Remco, die in dezelfde klas op de Berger Scholengemeenschap zat. Hij heeft het met zijn bloemenbedrijf helemaal gemaakt in New York.

En Steye is na de havo een wereldvermaarde regisseur geworden op het gebied van Virtual Reality. Hij heeft zijn 3D camera in de klas gezet met als resultaat een primeur: voor het eerst is een KRO-NCRV programma in 3D te zien.

De Reünie is zondagavond om 20.20 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen