Yolanthe ook in 2018 met tv-programma bij RTL

Het contract dat Yolanthe Sneijder-Cabau in januari 2016 tekende bij RTL, geldt kennelijk ook nog voor dit jaar. Haar manager Xenia Kasper vertelt vandaag namelijk in de media dat ze programma’s blijft maken voor RTL, ook nu haar man gaat voetballen in Qatar. “De programma’s die Yolanthe voor RTL gaat maken gaan gewoon door”, aldus de manager, die niet kan zeggen om welke programma’s het gaat. Wat Cabau in 2018 gaat doen voor RTL is namelijk nog steeds onduidelijk.

Hoe dan ook wil Cabau alleen een programma maken waarvoor ze niet te veel hoeft te vliegen. “Yolanthe zal voor de opnames naar verwachting wel langer van huis zijn, want een vlucht naar Qatar duurt ruim zes uur. Het is daarom minder makkelijk om snel heen en weer te vliegen dan vanuit Nice.

Dat Cabau niet het grootste presentatietalent van Nederland is, is geen geheim. Net als Sylvie Meis – die eind 2016 nog een mislukte presentatiepoging deed op SBS 6 – is ze vooral bekend als voetbalvrouw en niet zo zeer van haar prestaties op acteer- of presenteergebied.

Vorig jaar presenteerde Cabau het programma Reunited voor RTL 4, een soort Spoorloos. Tijdens de feestdagen was ze te zien in de RTL-productie The Christmas Show.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen