Na Bon Bini Holland nog vier filmpremières bij RTL 4

Geplaatst op Fri 05 Jan 2018 om 13:03

De grote drie tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS 6 doen anno 2018 nog maar weinig met film. De komende weken krijgt de RTL 4-kijker echter wél een behoorlijk aantal filmpremières voorgeschoteld. Na de première van de Jandino Asporaat-film Bon Bini Holland gisterenavond, waar 771.000 mensen (12 procent) naar keken, gaan er de komende twee donderdagen nóg twee Nederlandse films in première en verschijnen er op de zondag twee premières van blockbusters uit Hollywood.

De Nederlandse filmpremières betreffen Mannenharten 2 op volgende week donderdag (11 januari) en De Ontsnapping op de donderdag erna (18 januari). Mannenharten kent een sterrencast met onder meer Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger en Barry Atsma. De hoofdrol in De Ontsnapping is voor Isa Hoes.

En dan de twee Amerikaanse filmpremières. De eerste is The Wolf Of Wall Street, aankomende zondag om 20.00 uur op RTL 4. In deze drie uur durende kaskraker speelt Leonardo DiCaprio de malafide beursmakelaar Jordan Belfort. Jordan verdient bakken met geld en verliest zichzelf al gauw in de drank, drugs en seks.

Naast deze Golden Globe winnaar-gaat op zondag 14 januari ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’ in tv-première bij RTL 4 om 20.00 uur. In het vijfde deel van de Mission: Impossible-reeks gaat Tom Cruise als geheim agent Ethan Hunt de strijd aan met het onrecht.

Hopelijk voor RTL 4 weten deze filmtitels iets beter te scoren dan de première van Bon Bini Holland gisterenavond.

Foto: RTL
12 Reacties op “Na Bon Bini Holland nog vier filmpremières bij RTL 4”


 1. donderdag

  Oud. Heb ik allang gezien of kunnen zien

 2. Jables

  The wolf of Wall Street duurt zonder reclame al superlang. Die ga je toch niet kijken met elke 20 minuten reclame tussendoor.

 3. Glenn

  In België is The Wolf Of Wall Street al anderhalf jaar geleden in première gegaan. Waarom altijd zo lang in NL?

 4. Vrede

  The Wolf of Wall Street en deze Mission Impossible film zijn erg sterk maar wie kijkt dat nog op tv.

  Zag trouwens toevallig een stukje van Bon Bini Holland op tv.
  Ze werden achterna gezeten door 2 mannen en gingen schuilen in een container,leek wel Bassie en Adriaan niveau al die dialogen en zogenaamde grappen. Waarom kwam dit in de avond op tv,kijken toch alleen kids naar?

 5. Diderick

  En dat durven ze premieres te noemen? Wolf of Wall Street is uit 2014 (in Nederland) en Rogue Nation uit 2015. Tegenwoordig duurt het een half tot driekwart jaar dat een film op dvd/bluray/digitale download komt nadat de film in de bioscoop is geweest. Wolf of Wall Street is sinds begin 2016 op Netflix. Geen wonder dat de kijkcijfers massaal kelderen.

 6. pepe

  20+ jaar geleden Veronica Filmmaand toen had je nog filmpremières op de tv geen 4 jaar oudbakken films die iedereen al lang gezien heeft

 7. Mark

  Wolf Of Wall Street is geen familie film, teveel geweld, zal RTL wel veel in geknipt hebben om er 12 plus van te maken, zodat de hele film verprutst is. Trappen de kijkers niet in. Door de lengte hooguit 500.000 kijkers gemiddeld. Denk zelfs dat SBS 6 met gemak gaat winnen met The Heat: actie komedie in Miss Congeniality stijl met Sandra Bullock. De grote winnaar zondag is uiteraard Boer Zoekt Vrouw, die met gemak weer 3 miljoen aantikt. M:I-V wordt hooguit 850.000. Veel mensen kijken ‘m a.s zaterdag al op Eén. En waar blijft Spectre? Volgende week al op ZDF. Kijken denk ik ook wel veel Nederlanders naar.

 8. Mark

  Wólf Of Wall Street is geen familie film, teveel geweld, zal RTL wel veel in geknipt hebben om er 12 plus van te maken, zodat de hele film verprutst is. Trappen de kijkers niet in. Door de lengte hooguit 500.000 kijkers gemiddeld. Denk zelfs dat SBS 6 met gemak gaat winnen met The Heat: actie komedie in Miss Congeniality stijl met Sandra Bullock. De grote winnaar zondag is uiteraard Boer Zoekt Vrouw, die met gemak weer 3 miljoen aantíkt. M:I-V wordt hooguit 850.000. Veel mensen kijken ‘m a.s zaterdag al op Eén. En waar blijft Spéctre? Volgende week al op ZDF. Kijken denk ik ook wel veel Nederlanders naar.

 9. Vic

  @Mark

  Ik denk juist dat The Wolf Of Wall Street een redelijk succesje gaat worden; 900.000 kijkers. Die film is ontzettend populair in Nederland. The Heat gaat het juist slecht doen, die trok eerder in 2017 nog geen 300.000 kijkers op Net5.

  Mission: Impossible 5 gaat ook wel het miljoen halen want er is GEEN concurrentie: NPO1 zendt die debiele Curling show met Frans Bouwer uit en SBS heeft Klasgenoten (flop).

 10. Vic

  Ik denk juist dat The Wolf Of Wall Street een redelijk succesje gaat worden; 900.000 kijkers. Die film is ontzettend populair in Nederland. The Heat gaat het juist slecht doen, die trok eerder in 2017 nog geen 300.000 kijkers op Net5.

  Mission: Impossible 5 gaat ook wel het miljoen halen want er is GEEN concurrentie: NPO1 zendt die Curling show met Frans Bouwer uit en SBS heeft Klasgenoten (flop).

 11. Jeffrey

  Het is zelfs zo dat sbs9 de film van sbs6 de dag er na herhaalt. Er zijn echt bergen met films uit te zenden, maar hun denken nog dat dat allemaal nog gewoon kan net zoals reclames tussendoor. Niemand kijkt op deze manier straks nog naar tv, want dan is echt alles gewoon online.

 12. Peter

  Ik zie regelmatig van die mooie aankondigingsfilmpjes voorbij komen op de commercielen. Alleen jammer dat ze van begin tot eind volgebaggerd worden met die grafische meuk er over heen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.