Thom Hoffman boos op SBS: toekomst Tinus onzeker

De Thom Hoffman-serie Dokter Tinus keert mogelijk niet terug op SBS 6 en dat vindt de acteur buitengewoon kwalijk. Dat heeft hij laten weten in het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Hoffman ergert zich er behoorlijk aan dat er nog geen groen licht is gegeven voor een zevende seizoen van de serie. “De serie wordt van jong tot oud heel enthousiast bekeken. Het pikante eraan is nu dat we eigenlijk op dit moment niet weten wat er met de serie gaat gebeuren“, zegt hij.

De beslissing is ‘nog hangende’, aldus Hoffman. “Men wikt en weegt. Ik vind het eigenlijk naar de kijkers toe heel belangrijk dat wij door kunnen gaan en dat wij het verhaal in elk geval heel mooi kunnen afronden. Waar dat gaat gebeuren? Ik hoop gewoon bij SBS, waar we thuishoren.

De acteur hoopt dat SBS uiteindelijk toch overstag gaat. “Ik heb nog altijd de stille hoop dat het gaat gebeuren. Er zal de komende weken misschien meer duidelijkheid over komen.”

Ik zal in elk geval blijven knokken dat Tinus zijn verhaal keurig netjes wordt doorverteld en verder verteld voor de 1,5 miljoen kijkers per keer.”

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen