Marcel Peereboom Voller heeft buik vol van televisie

Geplaatst op Tue 23 Jan 2018 om 12:00

Marcel Peereboom Voller heeft twee jaar na zijn vertrek als tv-recensent van De Telegraaf nog steeds zijn buik vol van televisie. Dat schrijft hij vandaag in zijn column in de krant. Voller is nog altijd erg blij dat hij geen tv meer hoeft te kijken voor zijn werk bij de krant van wakker Nederland. “Veel televisie kijk ik niet meer, na een veroordeling van zestien jaar terbeschikkingstelling. De dwangbuisdienst voor deze krant is me niet in de koude kleren gaan zitten“, zegt de televisiekenner.

Inmiddels leidt Voller een vrijwel tv-loos leven. “Bijna twee jaar geleden kwam ik vrij, maar nog steeds voel ik de euforie van een ontsnapte gevangene wanneer ik ’s avonds door de stad fiets in plaats van te kijken, van het Zesuurjournaal tot en met Pauw of Jinek. En alles ertussenin.”

Héél soms kijkt Voller nog wél televisie. “Als de televisie wel aanstaat, is dat een nawee van een beroepsziekte.”

Toch heeft hij wel met plezier naar de nieuwe serie De Luizenmoeder gekeken. “Inderdaad, het is een heerlijk vileine en politiek incorrecte comedyserie over het leven in en rond de absurde minimaatschappij die de basisschool heet.

De Telegraaf-column van Marcel Peereboom Voller, waarin hij vertelt dat zijn schoolplein-ervaringen nog veel absurder zijn dan die in De Luizenmoeder, kunt u lezen via Blendle.

Foto: DWDD
10 Reacties op “Marcel Peereboom Voller heeft buik vol van televisie”


 1. Olivier

  Van harte. Als ik daarnaast ook nog eens nooit meer over jou, Marcel, hoef te lezen zijn we allebei winnaar. Zielepoot.

 2. Lindsay

  Dat heeft Nederland al 30 jaar sinds de komst van RTL. En het volk heeft al langer zijn buik volk van die giftige Telegraaf Marcel

 3. Christine

  Je had ook je school af kunnen maken dan had je een intelligenter beroep kunnen kiezen.Niemand heeft je ertoe verplicht denk ik.

 4. GW

  Wat een aansteller. Niemand dwong hem om tv-criticus te worden.

  “Oh nee, een hele avond tv-kijken voor je beroep! Wat errrrrrrwuuuuug!”

  Marcel, ga lekker muntthee drinken met een puntje vegan cashewnoten-taart tussen de parttime-werkende milfs die net van de hot yoga komen in reservaat Amsterdam-Zuid. Pfffff.

 5. Wijskijker

  Dat heeft Nederland al bijna 70 jaar sinds de komst van de StaatsTV. En het volk heeft al langer zijn buik volk van die giftige tv-recensenten.

 6. Otto Groeneveld

  Sinds de komst van het smerige RTL is het gewoon bagger op tv en radio.

 7. Otto Groeneveld

  En Telegraaf is de meest giftige VVD propaganda shit die er is. Las vanmorgen weer zo smerig stinkbericht. Asielzoekers massaal een nieuwe auto….blabla, die lui verstoppen zich in nieuwe auto’s om in GB te komen. Maar de manier waarop zo giftige kop wordt neergezet, weerzinwekkend deze krant. En te bedenken dat de Telegraaf een maand voor de landelijke verkiezingen in opdracht van de VVD niets anders deed dan positief schrijven over de economische vluchtelingen, ze gingen zelfs de NRC en Volkskrant links en rechts voorbij.
  Het was halleluja in Nederland, en nu komt het volk erachter dat het helemaal niet beter gaat, het tegenovergestelde….door de prijsstijgingen gaan we erop achter uit.
  Nog meer dan 1.5 miljoen mensen zoekend naar werk.
  Nog 15.000 kinderen iedere dag thuis omdat geen school ze wil hebben.
  Nog meer dan 400.000 met honger naar bed.
  Nog meer dan 500.000 mensen die geen ziekenverzekering kunnen betalen.
  Nog geen politiebureau te vinden waar je aangifte kunt doen.
  Het gaat goed en iedereen trapt in die VVD D66 shit.

 8. mark Rutte

  Otto, zelfs voor jou is er werk te vinden, hup aan de slag……

 9. Annoniemus

  De vraag blijft …………moet ik dit weten ?

 10. TopofFlop

  Waarom is er eigenlijk een tv recensent of columnist bij een krant. Op televisie recenseren of becommentariëren ze toch ook niet de krant? Hoog tijd dan ook voor een internetcolumnist of een app recensent.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.