Marcel Peereboom Voller heeft buik vol van televisie

Marcel Peereboom Voller heeft twee jaar na zijn vertrek als tv-recensent van De Telegraaf nog steeds zijn buik vol van televisie. Dat schrijft hij vandaag in zijn column in de krant. Voller is nog altijd erg blij dat hij geen tv meer hoeft te kijken voor zijn werk bij de krant van wakker Nederland. “Veel televisie kijk ik niet meer, na een veroordeling van zestien jaar terbeschikkingstelling. De dwangbuisdienst voor deze krant is me niet in de koude kleren gaan zitten“, zegt de televisiekenner.

Inmiddels leidt Voller een vrijwel tv-loos leven. “Bijna twee jaar geleden kwam ik vrij, maar nog steeds voel ik de euforie van een ontsnapte gevangene wanneer ik ’s avonds door de stad fiets in plaats van te kijken, van het Zesuurjournaal tot en met Pauw of Jinek. En alles ertussenin.”

Héél soms kijkt Voller nog wél televisie. “Als de televisie wel aanstaat, is dat een nawee van een beroepsziekte.”

Toch heeft hij wel met plezier naar de nieuwe serie De Luizenmoeder gekeken. “Inderdaad, het is een heerlijk vileine en politiek incorrecte comedyserie over het leven in en rond de absurde minimaatschappij die de basisschool heet.

De Telegraaf-column van Marcel Peereboom Voller, waarin hij vertelt dat zijn schoolplein-ervaringen nog veel absurder zijn dan die in De Luizenmoeder, kunt u lezen via Blendle.

Foto: DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen