Sylvie corrigeert Telegraaf: ‘Ik zei niet eikel maar Heiko’

Geplaatst op Fri 19 Jan 2018 om 8:40

Sylvie Meis, de tv-diva die haar eigen fucking diamanten bezit, trekt op Twitter ten strijde tegen onjuiste berichtgeving van de Nederlandse showmedia. Dat is te volgen op het sociale medium. Meis richt haar pijlen onder meer op De Telegraaf, dat uitpakt met het artikel ‘Sylvie Meis scheldt papparazzo uit’. “Wanneer de slanke Sylvie een sportschool bezoekt, probeert een nieuwsgierige man haar wat uitspraken te ontlokken“, schrijft de krant. “Hij maakt opmerkingen en vraagt naar haar nieuwe liefde.”

Na twee ontkenningen was Meis het volgens De Telegraaf zat. “Dit is de druppel die de emmer bij de anders altijd zo voorkomende Sylvie doet overlopen. In haar moerstaal laat single Sylvie weten wat ze ervan denkt: ‘Eikel!’.

Meis bijt behoorlijk van zich af, constateert De Telegraaf. “Haar grove taalgebruik volgt op een al even strijdlustige column in de Grazia een paar dagen geleden. Sylvie mag dan tegen het eind van afgelopen jaar eerst door RTL en later door haar ’perfect passende’ liefde Charbel verlaten zijn, ze laat graag weten heus wel stevig in haar dure schoenen te staan.”

Op haar beurt constateert Meis weer dat hier helemaal niets van klopt, zo laat ze vanochtend weten op Twitter. “Ik zou nooit een paparazzo op straat uitschelden! De beste man heet HEIKO, een normale Duitse voornaam die niets met dat Nederlandse scheldwoord te maken heeft😉.

Ook corrigeert ze RTL Boulevard, dat speculeert over haar liefdesleven. Volgens de showrubriek is ze gespot met een Nederlandse dokter die in Hamburg werkt, maar het gaat hier absoluut niet om een nieuwe liefde, benadrukt Meis. “Helemaal niets van waar, geen nieuwe liefde, alleen mijn vertrouwde vriendengroep waar ik een hele leuke gezellige avond mee had. That’s it🤷🏼‍♀️ xx

Lees ook: Sylvie tegen media: ‘Ik bezit zélf fucking diamanten!’ (woensdag)

Foto: SBS
12 Reacties op “Sylvie corrigeert Telegraaf: ‘Ik zei niet eikel maar Heiko’”


 1. LD

  “die haar eigen fucking diamanten bezit” Hahaha, ik ga stuk 🤣

 2. Mi

  Een van de engste foto’s die ik ooit heb gezien.

 3. Nicole

  Was duidelijk te horen. Slecht hoor van de Teledoof.

 4. Benny-Bjorn A.

  Volgens mij is Sylvie Meis een creatie uit een ander universum dat op planeet aarde is neergedaald in haar uit siliconen en fucking diamanten opgetrokken ruimteschipje.

 5. Meneer Kaktus

  Tien jaar geleden zou ik haar doen!

 6. Koen

  Telegraaf zoekt sensatie en gaat daarvoor over lijken. Dat was al bekend

 7. Jeroen

  Hahaha Sylvie heeft helemaal geen vrieden, alleen maar klanten.

 8. Remi

  Ze heeft een nieuwe vriend zag ik, onze Syl.
  Was gisteravond bij Boulevard.
  Beau vroeg terecht aan de techniek om de bewuste foto nogmaals te tonen.

  Het is fijn voor Sylvie dat ze na die ontzettend moeilijke periode, die ons allen in een wurggreep hield, toch weer de kracht heeft gevonden om de spreekwoordelijke draad op te pakken.

 9. Lisa

  Sylvie is mooi en menig meisje/ vrouw kan niet aan haar tippen.

  Zij geniet met mannen en dat is prima, als mannen dat doen zijn het echte kerels en als vrouwen dat doen worden het ineens sle**en?

  Dat type man is geen man maar een stakker en laat Sylvie nou net die stakkers recht in hun pafferige smoel uitlachen :-) zo ook de vrouwen met hun dikke uitgezakte lichaam en vale smoelen, ook die lacht ze uit. ie zitten in de zomer in het park met hun armetierige vent en kids en koelbox zich vol te vr*ten omdat ze doodongelukkig zijn.

 10. Achim

  @Lisa
  Snel een nieuwe bril halen bij je campingwinkel!
  We snappen dat je een moeilijke week achter de rug hebt met je andere heldin Barbie.

 11. Hermien

  @ Lisa
  Je hebt helemaal gelijk. Sylvie is top en ze geniet met volle teugen.

  Man als Achim (vast een obesiitas allochtoon?) is de stakker waar jij aan refereert.

 12. Chac

  Kan dit stuk verdriet iedereen een plezier doen en stoppen met ademen ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.