Sylvie corrigeert Telegraaf: ‘Ik zei niet eikel maar Heiko’

Sylvie Meis, de tv-diva die haar eigen fucking diamanten bezit, trekt op Twitter ten strijde tegen onjuiste berichtgeving van de Nederlandse showmedia. Dat is te volgen op het sociale medium. Meis richt haar pijlen onder meer op De Telegraaf, dat uitpakt met het artikel ‘Sylvie Meis scheldt papparazzo uit’. “Wanneer de slanke Sylvie een sportschool bezoekt, probeert een nieuwsgierige man haar wat uitspraken te ontlokken“, schrijft de krant. “Hij maakt opmerkingen en vraagt naar haar nieuwe liefde.”

Na twee ontkenningen was Meis het volgens De Telegraaf zat. “Dit is de druppel die de emmer bij de anders altijd zo voorkomende Sylvie doet overlopen. In haar moerstaal laat single Sylvie weten wat ze ervan denkt: ‘Eikel!’.

Meis bijt behoorlijk van zich af, constateert De Telegraaf. “Haar grove taalgebruik volgt op een al even strijdlustige column in de Grazia een paar dagen geleden. Sylvie mag dan tegen het eind van afgelopen jaar eerst door RTL en later door haar ’perfect passende’ liefde Charbel verlaten zijn, ze laat graag weten heus wel stevig in haar dure schoenen te staan.”

Op haar beurt constateert Meis weer dat hier helemaal niets van klopt, zo laat ze vanochtend weten op Twitter. “Ik zou nooit een paparazzo op straat uitschelden! De beste man heet HEIKO, een normale Duitse voornaam die niets met dat Nederlandse scheldwoord te maken heeft😉.

Ook corrigeert ze RTL Boulevard, dat speculeert over haar liefdesleven. Volgens de showrubriek is ze gespot met een Nederlandse dokter die in Hamburg werkt, maar het gaat hier absoluut niet om een nieuwe liefde, benadrukt Meis. “Helemaal niets van waar, geen nieuwe liefde, alleen mijn vertrouwde vriendengroep waar ik een hele leuke gezellige avond mee had. That’s it🤷🏼‍♀️ xx

Lees ook: Sylvie tegen media: ‘Ik bezit zélf fucking diamanten!’ (woensdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen