Sylvie tegen media: ‘Ik bezit zélf fucking diamanten!’

Sylvie Meis vindt het niet zo leuk dat de media suggereren dat ze een nepring draagt nu ze haar verlovingsring heeft teruggegeven aan ex Charbel Aouad. Ze heeft namelijk gewoon zelf fucking diamanten. Dat vertelt de societyster in de Grazia. Meis, die eind 2016 zonder succes de show Wedden Dat Ik Het Kan presenteerde voor SBS 6, ergert zich aan sommige berichtgeving. “Ja, ik heb Charbel die verlovingsring teruggegeven, en terecht. Maar dan hoor ik: ‘Sylvie draagt een replica?’

Die suggestie is compleet onterecht, legt Meis uit. “Ik bezit mijn eigen fucking diamanten. Excuses voor alle fucks, maar als ik ervoor kies een van mijn ringen uit de safe te halen en te dragen, dan doe ik dat. Waarom moet ik überhaupt verloofd zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het maar als een verloving met mezelf.

Meis vindt het prettig om dit ‘rechtgezet’ te hebben, aangezien de media volgens haar overal mee aan de haal gaan. “Laat de media maar lijstjes maken: wie wordt Mister No.12? Noem alle mannen maar op, plaats er foto’s bij, zet er psychologen op, doe ermee wat je wilt.

Ze vertelt in haar column verder over haar Sylvie Swim-collectie en dat ze geen gram is aangekomen. Eigenlijk wilde ze alleen over die shoot babbelen, maar dit móest ze even kwijt.

Ik had beloofd dat dit een businesscolumn zou worden, maar in deze fase van mijn leven voel ik me vrij daarvan af te wijken als statement. Just to set the record straight.

De hele column van Sylvie Meis kunt u lezen op de website van Grazia.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen