Shownieuws begrijpt dat Barbie media-aandacht zoekt

Shownieuws-deskundige Kim Kötter heeft er alle begrip voor dat Samantha ‘Barbie’ de Jong media-aandacht zoekt sinds haar zelfmoordpoging. Dat liet ze dinsdagavond weten in het programma op SBS 6. Hoewel Barbie uit het leven wilde stappen vanwege de vele media-aandacht, zoekt ze die nu zelf weer op: eerst in Shownieuws en nu in de Privé. Daar heeft Kötter echter alle begrip voor. “Ze is een beetje klaar met alle indianenverhalen die sinds 12 januari de revue passeren.”

Omdat Barbie dagenlang haar mond hield na de zelfmoordpoging, ontstonden er allemaal gekke verhalen, aldus Kötter. “Sinds 12 januari was er eigenlijk een soort radiostilte en daardoor gingen er allerlei verhalen rond.”

Kötter houdt er niet van als er gezwegen wordt na zo’n zelfmoordpoging. “Je wil toch weten hoe het met haar gaat, want het is iemand waarvan je dat altijd weet.”

Gelukkig heeft Barbie nu weer laten weten dat alles goed gaat, aldus Kötter. “Nu komen er dingen naar voren en zie je haar ook weer buiten de kliniek en dat ze haar lippen laat opspuiten. Je ziet nu beetje bij beetje dat ze toch weer de Barbie wordt hoe we haar kennen.”

Al met al blijft het volgens haar wel een lastige situatie. “Het feit ligt er natuurlijk dat zij een zelfmoordpoging heeft geprobeerd te doen. Gelukkig is het niet gelukt.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen