Dit doet Quinty Trustfull als ze niet in Koffietijd zit

Quinty Trustfull, een van de grootste sterren van de Nederlandse dagtelevisie, is bijna de hele week door te zien in de RTL 4-talkshow Koffietijd. Op dagen dat ze géén dienst heeft, gaat ze meestal naar yoga. Dat heeft de presentatrice laten weten in TinekeShow op NPO Radio 5. Trustfull vindt het prettig om te yogaën in de ochtend, maar als ze Koffietijd-dienst heeft, dan kan ze niet naar yoga. “Als ik ’s ochtends een show heb, dan doe ik dat aan het einde van de dag of het begin van de avond.

Gedurende de laatste maanden van 2017 kon Trustfull op veel dagen ook niet aan het einde van de dag of het begin van de avond naar yoga, omdat ze toen nog afwisselend met collega’s 5 Uur Live presenteerde.

Het was een hectische tijd, blikt Trustfull terug. “Ik ben nu sinds januari ’s middags geregeld vrij. Dat was voorheen niet zo, omdat ik ook 5 Uur Live deed. Dan deed ik twee shows op een dag. Nu doe ik alleen nog Koffietijd, dus ik heb nu af en toe een middag vrij. Ik gebruik de middagen ook om me voor te bereiden op de dag erna. Ik lees me in, kijk af en toe een documentaire of lees een stukje van een boek. Dan ga ik ook vaak nog even naar yoga.

Is zo’n Koffietijd-leven niet heel hectisch? “Het is wel druk, maar hectisch zou ik het niet willen noemen. Af en toe is het wel hectisch, maar over het algemeen probeer ik het zo te plannen dat het overzichtelijk is en het goed te doen is en ik ook van het moment kan genieten.”

Ik wil er niet als een soort Thalys doorheen razen en aan het eind van de dag denken: wat heb ik eigenlijk gedaan? Die tijden heb ik ook meegemaakt, maar nu ik ouder ben heb ik geleerd om van het moment te genieten en niet de dagen helemaal vol te plempen. Ik doe soms ook even een uurtje niets.”

Tot slot laat Trustfull weten dat ook tussen haar en haar man Orlando nog steeds alles goed zit. “Ik vind hem nog steeds knap.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen